28 / 04 / 2024

Erman Ilıcak, doğduğu kent St. Petersburg'a yatırım yaptı!

Erman Ilıcak, doğduğu kent St. Petersburg'a yatırım yaptı!

17 yıl önce 43 yaşında bir mühendisken St. Petersburg'da 30 bin dolar parasıyla kurduğu Rönesans İnşaat'ı milyar dolarlık bir holding haline getiren işadamı Erman Ilıcak, "doğduğu" kente 60 milyon dolarlık otel yatırımı yaptı



Rönesans Gayrimenkul, InterContinental Hotels Group (IHG) ile birlikte St. Petersburgun ilk Crowne Plaza otelini açtı. St.Petersburgun en popüler ve turistik bölgesi Nevski Caddesi ile Moskovski tren istasyonuna 200 metre mesafede bulunan 10 katlı otel, iş merkezi ile birlikte 18 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösterecek.

Açılışı St. Petersburg Valisi, Putine en yakın isimlerden, hatta zaman zaman gelecekte Rusyanın ilk kadın başkanı olabilir denilen Valentina Matviyenko, Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ile birlikte yaptı. Otel ve iş merkezi için Rönesans 60 milyon avroluk yatırım gerçekleştirdi. Otelde incelemelerde bulunan Matviyenko kaliteye tam puan verdi. Vali, Crowne Plaza şehrimizin en gösterişli yerine kuruldu dedi. Vali Matviyenko otelin açılışında Ilıcaka bir vazo hediye etti.


Geri Dön