02 / 05 / 2024

Eroğlu Yapı'dan Oksizen Konakları açıklaması!

Eroğlu Yapı'dan Oksizen Konakları açıklaması!

Eroğlu Yapı, Oksizen Konakları projesinde villaların alt katlarının rutubetli olduğu iddialarına açıklık getirdi. Açıklamada 'Eroğlu Yapı için œmüşteri memnuniyeti verdiği hizmet kapsamında en önemli kavramdır' ifadesine yer verildi



Eroğlu Yapı'dan yapılan açıklama şöyle:

 œ10 Ocak 2011 tarihli Haber Türk Gazetesi"nde yayınlanan œLüks villayı alt katı sürekli rutubetli diye dava ettiler başlıklı haberde aktarılan konunun, bu konudaki görüşümüz alınmadan haber yapılmış olmasından büyük üzüntü duyduk. Bu nedenle size şirketimizin müşteri politikası, çalışma tarzı ve yapılan haber hakkında bilgi vermek isteriz.

Eroğlu Yapı için œmüşteri memnuniyeti verdiği hizmet kapsamında en önemli kavramdır. Bu nedenle; Oksizen Konakları projemizin tesliminden sonraki teknik ihtiyaçlarını gidermek ve konulara anında müdahale edebilmek için Oksizen Konakları içerisinde 'on-site' Müşteri Hizmetleri departmanı kurulmuştur.

Müşterilerimizden gelen tüm talepler ve yaşanan sorunlara zaman kaybetmeden, müşterimizin ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde cevap vermeye özen göstermekteyiz. Elbette bazı durumlarda müdahale edilmesine rağmen; çıkan teknik sorunun niteliğine bağlı olarak maalesef anında çözüm üretilmesi mümkün olamamaktadır. Eroğlu Yapı olarak, olumlu ve olumsuz her koşulda müşterilerimize sunduğumuz tüm hizmetlerin arkasında durarak, yalnızca teslimata kadar değil, teslimat sonrasında da verdiğimiz hizmetler ile müşterilerimizin yanında olmaya devam etmekteyiz. Haberinizde aktardığınız konunun, dava sürecine girdiğine ilişkin bilgimiz olmamakla ve söz konusu dava konularını kabul anlamına gelmemekle beraber, müşteri odaklı hizmet yaklaşımımız ile konu hakkında en kısa sürede gerekli inceleme ve çalışmayı yaparak; şirketimizin üzerine düşen bir yükümlülüğün bulunması halinde sorunun en kısa sürede çözümleneceğine ve Oksizen Konakları sakinlerinin keyifli yaşantılarına devam edeceğine inancımız tamdır.
Konunun tarafımızca takip edildiğini ve konuyla ilgili bundan sonraki gelişmeler hakkında gerekirse size bilgi vermekten memnuniyet duyacağımızı bildirmek isteriz. œ

İlgili haber

Oksizen Konakları'na rutubetli diye dava açıldı!


Geri Dön