02 / 05 / 2024

Erol Özmandıracı: Maslak'ın değer artışı yükselen ivme ile sürecek!

Erol Özmandıracı: Maslak'ın değer artışı yükselen ivme ile sürecek!

Maslak'ın yeni değerine kavuştuğunu belirten BAY İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, İstanbul'un hızla değiştiğini ve bu değişimde olumlu anlamda en büyük payın Maslak'a düşeceğini belirtti.




"Dünyada bu kadar hızlı değişen bir şehir olarak sadece Dubai var" diyen Erol Özmandıracı, "Dubai'ye 10 sene sonra tekrar gittiğinizde anormal değişiklikler olmayacak ama İstanbul öyle değil. 10 yıl sonra bambaşka bir İstanbul bizi bekliyor olacak. Levent geçmiş dönemde yatırımcısına çok kazandırdı. Ancak artık yatırım değeri tavanına ulaşılmış durumda. 


Oysa Maslak gerçek değerine yeni kavuşuyor. Bugün Büyükdere Caddesi Levent bölgesinin üst değerlerine ulaştığını ve metrekare birim fiyatlarının 10-12 bin dolarlara geldiğini görüyoruz. Oysa Maslak öyle değil; 42 Maslak gibi en üst düzey bir projede dahi fiyadar metre kare başına hala 5-7 bin dolar arasında. Kuzeye konumlanan 3. Köprü ve yeni iç ve dış bağlantı yolları ile birlikte Maslak'ın değer artışının yükselen bir ivme ile devam edeceğini göreceğiz" dedi. 


Dünya


Geri Dön