06 / 05 / 2024

Erzurum marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Erzurum marka şehir olma yolunda ilerliyor!

Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte alt ve üstyapı çalışmalarına hız verdi. Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 'Halkımızı hizmete doyuracağız. Marka bir şehir olabilmek için elimizden geleni yapacağız' dedi



Erzurum Büyükşehir Belediyesi, yaz sezonunun başlamasıyla birlikte alt ve üstyapı çalışmalarına hız verdi. İl genelinde altyapı, karo, andezit, kaldırım ve çevre düzenlemesi çalışmaları yürüten Büyükşehir Belediyesi, sezon sonuna kadar söz konusu çalışmaları büyük ölçüde tamamlamayı planlıyor.

Yenişehir, Yunus Emre, Gez Mahallesi, Kombina Caddesi, Karayolları, Mahallebaşı, çaykara Caddesi ve Libya Caddesi'nin yanı sıra, mahalle statüsü kazandırılan köy yollarında, asfalt, kanalizasyon, andezit, karo ve çevre düzenlemesi çalışmalarının yapıldığını bildiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, çalışmaların tamamının sezon sonuna kadar tamamlanmış olacağını kaydetti.

Başkan Küçükler, hava alanında çevre düzenlemesi, Yenişehir'de karo çalışması, şehir merkezinde inşaat çalışmaları; Karayolları, Mahallebaşı, Yenişehir, Üniversite, çaykara ve Gez Mahallesi'nde andezit çalışması yapıldığını belirterek, söz konusu güzergahlarda altyapı, asfalt ve çevre düzenlemeleri çalışmaları da yapıldığını vurguladı.


HALKI HİZMETE DOYURACAĞIZ


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, başlatılan alt ve üstyapı seferberliği kapsamında yıllarca hizmet almamış bölgelerin andezitle, karo ve asfaltla tanıştığını ifade ederek, 'Büyükşehir Belediyesi olarak, halkımızı hizmete doyuracağız. Hazırladığımız çalışma programı doğrultusunda ekiplerimizi seferber ettik. çalışmaların, içinde bulunduğumuz sezonun sonuna kadar tamamlanmasını planlıyoruz. Halkımızın kaliteli ve pratik hizmet alması için yürüttüğümüz altyapı çalışmalarının yanında, üstyapı çalışmalarına da ağırlık vererek, hizmetlerimizin bir bacağını eksik bırakmıyoruz. Bugün Erzurum'un öyle semtleri var ki, kaldırım taşı ve karoyu görmemiş. Ana arterler üzerinde bulunan bu bölgelere, halkımızın hasret kaldığı belediyecilik hizmetlerini ulaştırmaya devam edeceğiz. Marka bir şehir olabilmek için elimizden geleni yapacağız' dedi.
Yeni şžafak


Geri Dön