28 / 04 / 2024

Erzurum Uzundere Orman İşletme Şefliği yeni binası hizmete girdi!

Erzurum Uzundere Orman İşletme Şefliği yeni binası hizmete girdi!

Uzundere Orman İşletme Şefliğimiz Yeni İdare Binasının temeli 2015 yılı nisan ayında atılarak hizmete girdi. Yüklenici tarafından dört gibi çok kısa bir zamanda yapımı tamamlanan hizmet binası açılışı gerçekleştirildi.



Açılışa Erzurum Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, Makine İkmal Şube Müdürü Hasan Çomaklı, Mali İşler Şube Müdürü Hüseyin Karakaya Erzurum Orman İşletme Müdürü Mehmet Kaya ve Uzundere Şefliği Personeli katıldı.

Hizmet binasının açılışına Uzundere Kaymakamı Hacı Arslan Uzan, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Müftüsü ve İlçe Kurum Amirleri de yer aldı. İşletme Şefliği yeni idare binasında Şef Odası, Katip Odası, Orman Muhafaza Memuru Odası ayrıca 1 adet depo ve hizmet vasıtası garajı bulunuyor.

Açılışta bir konuşma yapan Bölge Müdürü M. Salih Çetiner, “Uzundere Orman İşletme Şefliğimiz hizmet binası eski oluşundan dolayı ihtiyaca cevap vermemekteydi. Yeni bir hizmet binasının yapılması hem çalışanlarımız açısından hemde Uzundere halkına hizmet vermede kolaylıklar sağlayacağından yapımına başlanan hizmet binası yüklenici firma tarafından dört ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. Buradan kendilerinde teşekkür ediyorum. Yeni Hizmet binamız Uzundere halkına ve çalışanlarımıza hayırlı olsun diyorum” dedi.



Hürriyet


Geri Dön