28 / 04 / 2024

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.



Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Kalaycı ve Handan Rukiye Balıoğlu ortaklığında kuruldu.

Esas Harita Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü serbest harita ve kadastro mühendislik müşavirlik hizmetleri yapmak. -Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. -Herhangi bir yöntem veya ölçekteki çizgisel veya sayısal harita yapımı. -Kadastral haritalar yapımı. -Kırsal veya kentsel arazi veya arsa düzenlemeleri yapmak. -Etüt ve işletme haritalarının yapımı. -Yer kontrol noktalarının tesisi, ölçüsü ve hesabı yapmak. -Tescile konu olan harita ve planların yapımı. -Deformasyon ölçmeleri yapmak. -Plankote yapmak. -Hidrografik ölçmeler yapmak. -Konum belirlemeleri yapmak. -Yeraltı ve teknik altyapı tesis ölçmeleri yapmak. -Her türlü mühendislik projelerinin araziye uygulaması işleri yapmak. -Kamulaştırma, gecekondu ve köy yerleşim planları ve/veya haritaları yapmak. -Konusuyla ilgili bilgi sistemleri kurmak ve işlemek. -Taşınmazlar ile ilgili tespit, değerlendirme, fizibilite, müşavirlik veya kontrollük hizmetleri yapmak. -Jeoteknik çalışmalarda konum ölçmeleri yapmak. -Kentsel dönüşüm uygulamalarında harita mühendislik hizmetleri yapmak. -Yapı aplikasyon projesi, uygulaması ve fenni mesuliyet hizmetleri yapmak. -Sayısal arazi modeli üretimi, ortofoto görüntü ve ortofoto harita üretimi. -Uydu görüntülerinin işlenmesi ve analiz edilmesi. -Drone ve lidar ile ölçüm işleri yapmak. -Konusuyla ilgili peyzaj işleri yapmak. -şirket konusuyla ilgili her türlü ihaleye girebilir , teklif verebilir. -Şirket konusuyla ilgili her türlü mimarlık , mühendislik işleri yapabilir , aracı olabilir.


Geri Dön