30 / 06 / 2024

Esenboğa SKYLİFE 1 milyon 99 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Esenboğa SKYLİFE 1 milyon 99 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışta! Yeni proje!

Zümrüdü Anka İnşaat tarafından Ankara Esenboğa'da inşa edilen SKYLİFE projesinde 1 milyon 99 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışta. Peki SKYLİFE projesinde hangi konut tipleri bulunuyor? İşte SKYLİFE projesiyle ilgili ayrıntılar...



SKYLİFE, 94 Daire 1 görevli dairesi ve 3 ticari dükkanın yer aldığı, 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan bir yaşam alanına sahip.

Proje 22 adet 2+1 ve 72 adet 1+1 daireler, modern ve şık tasarımlardan oluşmakta.  Bölgenin en geniş büyüklüğü ile konforlu bir yaşam sunan projede site peyzajı ve olanakları ile tüm ihtiyaçlara cevap veriyor.
SKYLİFE konumu ile sadece konforlu bir yaşam sunmakla kalmıyor aynı zamanda değerli bir yatırım aracı olarak da ön plana çıkmakta. 

SKY LİFE PROJESİ NEREDE? LOKASYON BİLGİSİ

SKYLİFE projesi Yıldırım Beyazıt Üniversitesi karşısında yer alırken  Ankara  Esenboğa Havalimanı, Organize Sanayi Bölgesi ve Otonomi gibi yerlere lokasyon olarak yakın konumda.

SKYLİFE SOSYAL ALANLAR NELER?

SKYLİFE projesinde sosyal alan olarak; basketbol sahası, futbol sahası spor salonu hamam, kamelyalar, otopark ve yürüyüş alanları vardır. 

SKYLİFE PROJESİ'NDE KONUT FİYATLARI NE KADAR? SKYLİFE KONUT FİYATLARI KAÇ LİRA?

SKYLİFE projesinde 1+1 ve 2+1 konutlar yer alıyor.
1+1 konutları fiyatları 1 milyon 99 bni liradan,
2+1 konutların fiyatları ise 2 milyon 100 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projenin Ağustos 2025 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 

Bodrum Mavi Arya'nın 2. etabı satışa çıktı! Teslimler 2025'te!

Beylikdüzü Meva Konakları 6 milyon 324 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Geri Dön