27 / 04 / 2024

Esenkent Metal Hırdavat İnşaat Hazır Beton Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenkent Metal Hırdavat İnşaat Hazır Beton Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Esenkent Metal Hırdavat İnşaat Hazır Beton Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 17 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de, Tevfik Can Müdürlüğü'nde kuruldu.



Esenkent Metal Hırdavat İnşaat Hazır Beton Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 17 Mart 2015'te art 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de, Tevfik Can Müdürlüğü'nde kuruldu.


Esenkent Metal Hırdavat İnşaat Hazır Beton Yapı Kimyasalları Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;A-)  Metal ile ilgili Konular; Metal ve alaşımlarını eritmek, izabe etmek, şekillendirmek suretiyle; işlemek Mamul ve yarı mamul olarak ithalatını, ihracatını, imalatını ve ticaretini gerçekleştirmek.Tel levha, çubuk, profil, demir, krom, nikel, paslanmaz levhe, klingret levha, contalı krom maşon, döküm potaları ferro vanadium, ferro titanyum gibi metallerinde ihracat, ithalat, imalat ve ticaretini gerçekleştirmek.    B-)  Hırdavat  İle İlgili Konular: Kilit,menteşe, tel, çivi, vida, bahçe ve tarım aletleri,  boru işleme, boya tabancası, ve sistemleri gibi malzemelerin imalatı, ithalatı, ihracatı ve ticaretini yapmak yurt içi ve yurt dışında şubeler açmak açılmış olanlara ortak olmak.  C-)  İnşaat  İle İlgili Konular : Her türlü inşaat taahhüt işleri, Konut, işyeri, fabrika, yol, baraj,gölet,turistik tesisler,tatil köyleri inşaatlarını gerçekleştirmek. Kendi hesabına arsalar ve arazi almak ve üzerlerine inşaatlar yapmak. Yurt içi ve yurt dışı inşaatla ilgili ihalelere katılmak. D-)  Hazır Beton İle İlgili Konular: İnşaat ile ilgili beton ihtiyacını karşılamak hazır beton tesisleri kurmak, işletmek. Hammadde olarak çimento, kum, çakıl gibi inşaat malzemelerini imalatını,ihracatını,ithalatını ve ticaretini gerçekleştirmek yurt içi ve yurt dışında şubeler açmak açılmış olanlara ortak olmak. E-)Yapı Kimyasalları İle İlgili Konular: Sıva,mantolama malzemesi, su izolasyon malzemeleri, mantolama, fayans yapıştırıcıları, efoksi boya, beton kür,beton cilası, beton cilası, çimento, alçı, hidrolik kireç ile ilgili yapın kimyasalları ilgili iştigal konusu işin imalatı, ihrac ve ithalatını gerçekleştirmek.



Geri Dön