28 / 04 / 2024

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi 16 Aralık'ta açılıyor!

Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi 16 Aralık'ta açılıyor!

Esenler'de 47. Motorlu Piyade Alay Komutanlığı'nın bulunduğu kışlada hayata geçirilen Esenler Millet Bahçesi, 16 Aralık 2018 tarihinde saat 13:00'de açılıyor.



 

Esenler'de 47. Motorlu Piyade Alay Komutanlığı'nın bulunduğu 183 dönümlük kışlada hayata geçirilen 15 Temmuz Millet Bahçesi 16 Aralık 2018 tarihinde saat 13:00'de açılıyor.

Açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gerçekleştireceği 15 Temmuz Millet Bahçesi Esenler halkının yürüyerek gidebileceği bir yerde bulunuyor. Millet bahçesine vatandaşların güvenli ve keyifli piknik yapabilmesi için barbeküler, çocuklar için oyun parkurları yerleştirildi. Bisiklet ve koşu yollarının yer alacağı Millet Bahçesi'ne spor aletleri de koyuldu. 

Son hazırlıkları tamamlananan Esenler 15 Temmuz Millet Bahçesi İstanbul'un en büyük parklarından biri olacak. Özellikle civardaki nüfus yoğunluğuna bakıldığında millet bahçesi, insanların nefes alabileceği, gelip oturabileceği, okuyup yazabileceği, millet kütüphaneleri ve kıraathanelerinin, spor alanlarının, gül-meyve bahçelerinin olduğu özgün bir alan olacak. 

Konut fiyatlarına millet bahçesi dopingi

18 şehirde yapılacağı açıklanan millet bahçeleri, satılık konut ilanlarında ‘millet bahçesine yakın’ tanımını doğdurdu.  İstanbul’dan Eskişehir’e, Adana’dan Trabzon’a kadar farklı birçok şehirde millet bahçeleri, evlerin satış hızını ve değerini doğrudan etkiliyor. Sektör uzmanları millet bahçeleri tamamlandıktan ve piyasa hareketlendikten sonra konut fiyatlarında en az yüzde 20 değer artışı bekliyor.

Millet Bahçelerinin adı konut fiyatlarını artırmaya yetti!

17 millet bahçesi 2019 başında tamamlanacak!

Türkiye'nin ilk millet bahçeleri açıldı!,

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön