29 / 04 / 2024

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Esenler Belediyesi, Adıyaman'ı Feshane'ye taşıdı!

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...



25 – 28 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Adıyaman Tanıtım Günleri’nde, Adıyaman Halk Oyunları Gösterisi ve Davul Şov, Nemrut Dağı Belgeseli başta olmak üzere çeşitli tanıtım filmleri, Halk Müziği konserleri, imza günleri, ilahi dinletisi, Kum Sanatı gösterimi gibi çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin yan sıra, çiğ köfte ve peynirli irmik gibi yöresel tatların canlı performaslarla yapımı ve ziyaretçilere ikramı da gerçekleştirilecek. 


Adıyaman’ın Feshane’ye taşınacağı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bazı milletvekilleri, belediye başkanları ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu başta olmak üzere çok sayıda üst düzey bürokrat ve siyasi ile sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılacağı Adıyaman Tanıtım Günleri’nin açılış töreni bugün (25 Eylül 2014 Perşembe) saat 12.00'de İstanbul Eyüp'teki Feshane'de gerçekleştirilecek.


Esenler Belediyesi


Geri Dön