14 / 05 / 2024

İstanbul Adıyaman Tanıtım Günleri nerede

İstanbul Adıyaman Tanıtım Günleri nerede

Adıyaman Valiliği ile Adıyaman Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği Esenler Belediyesi ve Adıyamanlılar Vakfı’nın da destek verdiği “Adıyaman Tanıtım Günleri” Feshane’de bugün başlıyor. Peki Adıyaman Tanıtım Günleri nasıl geçecek? İşte detaylar...

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılması TBMM gündeminde!

Adıyaman'daki tarım arazilerin toplulaştırılmasına dair yürütülen çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dumankaya tanıtım günleri Çorlu'da başlıyor!

Yarım asrı aşan tecrübesi ile 20 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Dumankaya, İstanbul’daki çok kazandıran projelerinin tanıtım günlerine Çorlu ile başlıyor.

Adıyaman, Antalya'da tanıtılıyor!

Kommagene Krallığının Başkenti Adıyaman’ımız, Turizmin Başkenti Antalya’da tanıtılıyor. Antalya Cam piramitte düzenlemiş olduğu Adıyaman tanıtım günlerine beklenenden çok fazla katılım sağlandı.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

Muğla Kaunos Antik Kenti'nin tanıtımına önem verilecek!

Muğla’nın Köyceğiz ilçesi sınırları içinde bulunan, bir diğer adı da "Kbid" olan Kaunos Antik Kentinin tanıtımına önem verilecek.Kaunos Antik Kenti bölgenin önemli turizm noktalarından olma özelliği taşıyor.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

İstanbul Adıyaman Tanıtım Günleri nerede Haberi

İstanbul Adıyaman Tanıtım Günleri nerede

25 – 28 Eylül 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Adıyaman Tanıtım Günleri’nde, Adıyaman Halk Oyunları Gösterisi ve Davul Şov, Nemrut Dağı Belgeseli başta olmak üzere çeşitli tanıtım filmleri, Halk Müziği konserleri, imza günleri, ilahi dinletisi, Kum Sanatı gösterimi gibi çeşitli sosyal ve kültürel etkinliklerin yan sıra, çiğ köfte ve peynirli irmik gibi yöresel tatların canlı performaslarla yapımı ve ziyaretçilere ikramı da gerçekleştirilecek. 


Adıyaman’ın Feshane’ye taşınacağı, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bazı milletvekilleri, belediye başkanları ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Adıyaman Belediye Başkanı F. Hüsrev Kutlu ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu başta olmak üzere çok sayıda üst düzey bürokrat ve siyasi ile sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katılacağı Adıyaman Tanıtım Günleri’nin açılış töreni bugün (25...