27 / 04 / 2024

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....



Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul, 23 Kasım 26 Kasım 2023 tarihleri arasında Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu ile Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen Konya İl Tanıtım Günlerine katıldı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen etkinliğe Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, İstanbul Valisi Davut Gül, Konya Valisi Vahdettin Özkan, KONSİFED ve KONSİAD Genel Başkanı Kemal Çelik’in yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile pek çok davetli katılım sağladı.

Paylaşılan bilgilere göre dört gün süren organizasyon, Konyalı iş, sanat ve siyaset dünyasını İstanbul’da buluşturdu.


FUZUL'ÜN STANDINA YOĞUN İLGİ


Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı, İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırlayan Fuzul’ün standı, söz konusu etkinlikte büyük ilgi gördü. Bugüne kadar yüz binlerce insanın konut, araç ve çatılı iş yeri ihtiyacına finansman sağlayan Fuzul, standında ziyaretçilere Dayanışma Ekonomisi ile ilgili bilgi verdi.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri nde!

KONYA'NIN TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAK ETKİNLİKLERDE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Konya Tanıtım Günlerinin sona ermesinden hemen sonra söz konusu etkinlikle ilgili önemli açıklamalar yapan Fuzul Tasarruf Finansman AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Mega kent İstanbul’da hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığımı belirtmek isterim. Böyle organizasyonların, Konya'nın tarihi ve kültürel zenginliklerinin dışında yerel ürün ve lezzetlerinin tanıtımı noktasında da önemli olduğu kanaatindeyim. Konya'nın kültürünün mega kent İstanbul’a taşınmasına vesile olacak tüm etkinlikleri önemsiyor ve mutlaka yer almaya gayret ediyorum. Kültürel bağları gelecek kuşaklara taşımak adına da gayret gösterdiğimizi belirtmek isterim. Konya'nın tanıtımı ya da gelişimine katkı sunacak her etkinlikte olmaya çalışıyorum.” dedi.


KONYA'DA 4 ŞUBE VAR
 

30 seneyi aşkın bir zamandır kişilere konut, araç ve çatılı iş yeri finansmanı sağlayan Fuzul’ün Konya’da dört şubesi olduğuna da değinen Faruk Akbal, sözlerine şu şekilde sürdürdü: “Ülkemizin dört bir tarafındaki tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarına hizmet veriyor ve 81 şehirde konut, araç veya çatılı iş yeri sahibi olabilmeleri noktasında onlara finansman sağlıyoruz. Konya’da Arena, Karatay, Meram ve Selçuklu olmak üzere dört şubemiz bulunuyor. Hemşehrilerimiz, şubelerimizi ziyaret ediyor ve kendi bütçelerine uygun ödeme koşulları ve taksit sayısıyla hangi şehirdeki şubede kayıt açtırdıkları fark etmeksizin ülkemizin dört bir tarafında konut, araç ya da iş yeri alabilme imkânına sahip olabilirler."

 

Fuzul Topraktan Ispartakule'nin yüzde 70’i iki saat içinde satıldı!

Fuzul Topraktan ile ev sahibi olmak isteyenler için yeni bir dönem başlıyor!

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!


Geri Dön