27 / 04 / 2024

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO'dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir'deki arsasını Nevita Gayrimenkul'e sattı!

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesinde yer alan 2 bin 965,83 metrekare büyüklükteki arsayı Nevita Gayrimenkul'e sattı. İşte arsaya ve satışa ilişkin detaylar...



Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Maddi duran varlık satışı hakkında açıklama yaptı. 

Fuzul GYO, İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, İkitelli-2 Mahallesi, 812 Ada, 3 parselde yer alan arsanın satıldığını açıkladı. 

2 bin 965,83 metrekare büyüklüğe sahip arsa, Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş.'ye 168 milyon + KDV bedelle satıldı. Söz konusu tutarın vadeli olarak ödeneceği belirtildi. 

Fuzul GYO'dan konu ile ilgili yapılan açıklamada, satıştan elde edilen karın devam eden projelerin bütçelerine ek finansman olacağı ve işletme sermayesi için kullanılacağı belirtildi. 

Fuzul GYO dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir deki arsasını Nevita Gayrimenkul e sattı!

Başakşehir'de yer alan arsa, Seyrantepe Caddesi’nde konumlanıyor. Arsanın yer aldığı Başakşehir Mahallesi bitişiğinde yer alan Ziya Gökalp Mahallesi’nde sanayi sitelerinin yoğunlukta olduğu belirlendi. 

Toplu taşıma araçları ile özel araçlarla rahat bir şekilde ulaşım sağlanan arsa, Mall Of İstanbul AVM’ye 4,9 kilometre, Olimpiyat Stadyumu’na 3,4 kilometre,  Başakşehir Şehir Hastanesi’ne 2,7 kilometre mesafede yer alıyor. Arsaya yakın mesafede, Vadişehir Konutları, Başak Konutları,  TOKİ  Konutları, Atatürk Sanayi Sitesi gibi alanlar yer alıyor. 

Fuzul GYO dan 168 milyonluk dev satış! Başakşehir deki arsasını Nevita Gayrimenkul e sattı!

Söz konusu parsel, değerleme günü itibarıyla açık atık depolama alanı şeklinde kullanılıyor ve  üzerinde taşınabilir özellikte prefabrik yapıların yanı sıra, sökülebilir nitelikte sundurma yapılar bulunuyor. 

Geometrik olarak yamuk formuna benzeyen, topoğrafik olarak düz bir arazi yapısına sahip olan Başakşehir arsasının değerleme raporunda yer alan pazar değeri 118 milyon Türk Lirası olarak açıklandı.

 Fuzul GYO'nun KAP açıklaması:
Başakşehir İlçesi,İkitelli-2 Mahallesinde bulunan ve T.C. Başakşehir Tapu  Sicil Müdürlüğü nezdinde 812 Ada,3 Parselde

kayıtlı 2965,83 m2 alanlı arsa Nevita Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık A.Ş.'ye 168.000.000 TL +KDV bedelle satılmıştır.

Saygılarımızla;

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 

Pasifik GYO yılın 9 ayında 385.3 milyon TL hasılat elde etti! Hangi projede inşaat ne aşamada? 

Şeker GYO'dan ilk 9 ayda 81.2 milyon TL'lik hasılat! Şile ve Şeker Kule projeleri tam gaz! 

Vakıf GYO  İzmir  Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?


 


Geri Dön