27 / 04 / 2024

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değerini açıkladı. İşte Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin toplam değeri...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  Konak Mersinli gayrimenkullerinin 2023 yıl sonu değerleme raporlarını yayımladı

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değerini açıkladı. Konuya ait taşınmazlar arasında Altı ve Kuyulu Bahçeyi Havi Altındağ Fabrikası, Zırari Donatım Binaları ve depoları ile fidanlık nitelikli taşınmazlar yer aldı.

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Değerleme konusu taşınmaz İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 1592. Sokak 8604 Ada 4 Parsel numaralı alanda konumlanıyor. Söz konusu taşınmaz İzmir kent merkezi olan Konak ilçesi sınırlarında yer alıyor. Parselin kuzeyinde İzmir Adliyesi ve 3. Sanayi Sitesi, güneyinde Atatürk Stadyumu ve Halkapınar Metro İstasyonu, batısında İzmir Limanı, Güneybatısında Kültürpark Fuar Alanı ve Medicana Hastanesi bulunuyor.

Şirket tarafından paylaşılan raporda, İzmir ili, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8604 Ada, 4 Parsel 6.221,25 metrekare yüzölçümlü Altı ve Kuyulu Bahçeyi Havi Altındağ Fabrikası nitelikli taşınmazın 27.10.2023 tarihli toplam piyasa değeri KDV Hariç 447 milyon 850 bin TL, KDV dahil fiyatı ise 492 milyon 635 bin TL oldu.

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Öte yandan Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından paylaşılan söz konusu Zırari Donatım Binaları ve depoları ile fidanlık nitelikli taşınmazlar, İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 1592. Sokak 8603 Ada 1 Parsel numaralı taşınmaz. Bu gayrimenkuller İzmir kent merkezi olan Konak ilçesi sınırlarında yer alıyor. Değerleme konusu taşınmazın bulunduğu bu bölgede ticari nitelikli yapılar, rezidanslar, sanayi yapıları, sağlık kuruluşları, iş merkezleri ve kamu kuruluşlarının yoğun olarak yer alıyor. Konut kullanımlı faaliyette artmakta olup genellikle ofis kullanımı yaygın bir alana bulunuyor. Taşınmaz İzmir merkeze yaklaşık 4 kilometre, çevreyoluna yaklaşık 4 kilometre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na yaklaşık 17 kilometre mesafede yer alıyor.

Söz konusu taşınmazların 27.10.2023 tarihli toplam piyasa değeri KDV Hariç 373 milyon 145 bin lira olurken, KDV dahil toplam bedeli ise 410 milyon 459 bin 500 TL olarak açıklandı.

Vakıf GYO KAP Açıklaması

1.İzmir İli Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8603 Ada 1 Parsel üzerinde yer alan taşınmaza ilişkin 2023 yılı değerleme raporu ektedir.

2.İzmir İli Konak İlçesi Mersinli Mahallesi 8604 Ada 4 Parsel üzerinde yer alan taşınmaza ilişkin 2023 yılı değerleme raporu ektedir.

DOSYA İÇİN tıklayın

DOSYA İÇİN tıklayın

Vakıf GYO'dan Tablo Adalar ve Cubes Ankara'da ilk 9 ayda 2.4 milyar TL'lik satış!

Hasan Gürsel Öztamur kimdir? Vakıf GYO’da hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?


Geri Dön