27 / 04 / 2024

Vakıf GYO'nun İzmir Konak'taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun İzmir Konak'taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO, İzmir Konak'ta yer alan gayrimenkullerine yönelik değerleme raporu yayınladı. Vakıf GYO'nun İzmir Konak'ta gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu?



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP)  İzmir  / Konak 8601 Ada 2 Parselde Bulunan Projeye Ait 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında  açıklama yaptı.

Söz konusu taşınmazlar  İzmir İli, Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi'nde yer alıyor. Gayrimenkuller  İzmir kent merkezi olan Konak ilçesi sınırlarında yer alıyor.  Parselin kuzeyinde İzmir Adliyesi ve 3. Sanayi Sitesi, güneyinde Atatürk Stadyumu ve Halkapınar Metro İstasyonu, batısında İzmir Limanı, Güneybatısında Kültürpark Fuar Alanı ve Medicana Hastanesi bulunuyor.

Vakıf GYO nun İzmir Konak taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Değerleme konusu taşınmazın bulunduğu bu bölgede ticari nitelikli yapılar, rezidanslar, sanayi yapıları, sağlık kuruluşları, iş merkezleri ve kamu kuruluşlarının yoğun olduğu bölge olarak biliniyor.  Taşınmaz İzmir merkeze yaklaşık 4 kilometre çevre yoluna yaklaşık 4 kilometre, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na yaklaşık 17 kilometre mesafede yer alıyor.

Vakıf GYO'nun İzmir Konak'taki gayrimenkullerinin Mevcut Projeye göre yüzde 4 tamamlanmış değeri KDV hariç 315 milyon 712 bin 232 TL olurken, proje için Mevcut Proje için göre yüzde 4 tamamlanmış değeri KDV dahil 372 milyon 540 bin 434 TL oldu. 

Vakıf GYO nun İzmir Konak taki gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması şu şekilde:

Şirketimiz portföyünde yer alan, İzmir ili Konak ilçesi 8601 ada 2 parselde bulunan Projeye ait 2021 yıl sonu değerleme raporu ektedir.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön