28 / 04 / 2024

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan ve Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un katılımıyla yarın gerçekleşecek. İşte detaylar..




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemizdeki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılacağı bir törenle atılacak.


İnşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği, toplam 72 bin metrekarelik alan üzerinde 2.358 konut ve 42 işyerini kapsayan projenin temeli, düzenlenecek bir törenle atılıyor. Proje alanı yanındaki Yunus Emre İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek tören, Esenler’de devlet ve özel teşebbüs marifetiyle yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili kısa bir film gösterimi ile başlayacak. Protokol konuşmalarının ardından Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin temeli atılacak. Aynı törende, ilçenin başka bir noktasına canlı bağlantı kurularak, özel teşebbüs tarafından yürütülen başka bir kentsel dönüşüm projesinin temeli de atılacak. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ



Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu,  TOKİ  Başkanı M. Ergün Turan, projeyi üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Genel Müdürü Murat Kurum ve diğer ilgililer ile hak sahibi vatandaşların katılacağı törenin programı şöyle; 


Tarih: 24.06.2014 Cumartesi

Saat: 10.30

Yer:   Yunus Emre İlkokulu / Havaalanı Mahallesi Hacılar Caddesi No: 1 /Esenler- İstanbul



Geri Dön