27 / 04 / 2024

Esenler'de konutlar 13 Ekim görücüye çıkıyor!

Esenler'de konutlar 13 Ekim görücüye çıkıyor!

Ülkemizin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. proje alanındaki hummalı çalışmasına devam ediyor.



Ülkemizin en önemli kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'ni üstlenen Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. proje alanındaki hummalı çalışmasına devam ediyor.İnşaat çalışmaları Siyah Kalem Mühendislik İnşaat, Güryapı İnşaat ve Özyazıcı İnşaat tarafından hızlı bir şekilde yürütülürken Emlak Konut, hak sahiplerinden arta kalan ve projenin finansmanı için kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışı için de gerekli hazırlıkları yapıyor. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ!


Esenler Emlak Konutları detaylı fiyat listesi için tıklayın!


Satılacak konutlar ve diğer bazı işlemler için proje alında Bölge Parkının yanında Satış Ofisi kurulacak ve 20 Eylül'den sonra hizmete girecem. 13 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 10.00'da düzenlenecek bir basın lansmanı ile de konutların satış işlemleri başlayacak. Proje kapsamında evleri yıkılan ve kiraya çıkan vatandaşların kiraları da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödenmeye devam ediyor. Daha önce aylık 500 TL. olan kira ödemeleri değiştirilen yönetmelik sonrası 680 TL'ye yükseltildi.



Dokuz Sütun 


Geri Dön