28 / 04 / 2024

Esenpark Plaza ödeme planı!

Esenpark Plaza ödeme planı!

Firma: BTC İnşaat ve MG Proje

Proje: Esenpark Plaza

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt bölgesinde yaşama geçirilen Esenpark Plaza ödeme planı bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz. 2 bloktan meydana gelen projede yer alan ticari ünitelerin satış sürecine devam ediliyor.



BTC İnşaat ile MG Proje ortak projesi olarak yaşama geçirilen  Esenpark Plaza  teslim tarihi 18 ay sonra olarak planlanıyor. Esenpark Plaza ödeme planı öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim.


2 blok halinde yükselen Esenpark Plaza nerede sorusuna İstanbul Avrupa yakası Esenyurt cevabı veriliyor. Esenpark Plaza mağaza alanları 141 metrekare ile 2 bin 500 metrekare arasında değişiyor.


2 bin 500 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Esen Park Plaza'da toplam 48 adet ofis ve 20 adet mağaza bulunuyor. Esenpark Plaza ödeme planı bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Esenpark Plaza ödeme planı!


Blokların 6 katlı olarak dizayn edildiği Esenpark Plaza Esenyurt fiyat bilgileri için satış ofisini aramanız yeterli. Projede yer alan ofisler 72 metrekare ile 87 metrekare arasında alanlara sahip.


Kapalı otopark, çift asansör, yangın söndürme sistemi, güvenlik sistemi gibi olanakların bulunduğu Esenpark Plaza ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor.


Esenyurt Esenpark Plaza ulaşım: 19 Mayıs Bulvarı No:20 Esenyurt - İstanbul


Esenyurt Esenpark Plaza iletişim

Telefon: 0212 852 65 55

Web adresi: www.esenparkplaza.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön