01 / 05 / 2024

Esenyurt Akbatı Residences 'ta 1 milyon 999 bin TL'ye 6+1!

Esenyurt Akbatı Residences 'ta 1 milyon 999 bin TL'ye 6+1!

Esenyurt Akbatı Residences"ta yer alan ve her biri farklı konseptte tasarlanan 348 rezidansta yaşam 2011 yılının Aralık ayında başlayacak. Akbatı Residences"ta 1+1"ler 267 bin TL'den başlıyor



 Akbatı Residences"ta yer alan ve her biri farklı konseptte tasarlanan 348 rezidansta yaşam 2011 yılının Aralık ayında başlayacak.

220 milyon dolar yatırım değerine sahip olan Akbatı Projesi"nde, Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi kapılarını 2011 yılının Ağustos ayında açacak.

Akiş Gayrimenkul Yatırımı A.şž tarafından Esenyurt"ta inşa edilen Akbatı Residences, 21 katlı Mavi Kule, 11 katlı Yeşil Kule"den meydana geliyor.

Üstün kalite ve konforun ulaşılabilir fiyatlarda olduğu Akbatı Residences"ta 1+1"ler 267 bin TL'den, 1,5+1"ler 305 bin TL'den, 2+1"ler 342 bin TL'den, 2,5+1"ler 435 bin TL'den, 3+1"ler 500 bin TL'den, 6+1"ler ise 1.999.000TL"den   başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Banka kredili ödemelerde 120 aya kadar vadelendirme yapılabiliyor. Firma vadeli ödemelerde 24 ay sıfır faiz uygulaması bulunuyor.

Akbatı Residences"ta konutların alanları 77 metrekare ile 571 metrekare arasında değişiyor.50 bin 838 metrekare alan üzerine inşa edilen Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi,   242 bin metrekare inşaat alanına, Akbatı Alışveriş Merkezi ise 63 bin 500 metrekare net kiralanabilir alana sahip.

Akbatı"da 5 bin kişinin eğlenebileceği festival alanı bulunacak. Akbatı"ta konutların ferahlığını artırmak adına kat yüksekliği 3,5 metre olarak tasarlandı.

Akbatı Residences"ta daire sahiplerine özel verilecek hizmetler; 7/24 güvenlik, 7/24 acil ambulans temini, concierge, teknik servis hizmetleri ile yönetim profesyonel bir ekip tarafından karşılanacaktır. Concierge hizmetleri uyandırma servisinden isteğe bağlı olarak özel ev temizliğine kadar,   bir otelde alabilecek tüm servisleri kapsamaktadır.   Her daire için özel depo ayrılacak,   özel otopark yeri verilecek ve misafir için kapalı otopark ayrılacaktır. Kapalı otoparktan asansörle dairelere geçiş sağlanacaktır.

Daire içerisinde 1. sınıf malzemeler kullanılacak olup mutfaklarda Corian tezgahlı özel tasarım mutfak dolapları, kurutmalı çamaşır makinesi ve buzdolabı dahil tüm ankastre ürünler (ocak, fırın, davlumbaz, bulaşık makinesi), banyolarda 1.sınıf porselen seramik ve özel tasarım banyo dolabı, salon ve yatak odalarında ithal doğal ahşap parke, giriş holü, koridor ve banyo zeminlerinde doğaltaş kullanılacaktır. Rezidanslarda salon ve odalar, VRV/VRF sistemiyle klimatize edilerektir.

Akbatı"da rezidans sakinlerine özel sosyal ve spor alanlarında kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası,   pilates, masaj odası, fitness salonu, cafe-bar bulunmaktadır. Peyzaj düzenlemesi içinde lavanta bahçeleri, nilüfer bahçesi, açık yüzme havuzu, güneşlenme terasları, çocuk havuzu ve oyun alanları, dinlenme alanları ve yürüyüş yolları yer alırken, ayrıca proje içerisinde TV lounge ve business center gibi özel ortamlar da sağlanmaktadır. Projede, Türkiye"de bir ilk olan yeşil duvar uygulaması yapılmaktadır.

Yapılacak yeni bağlantı yolu ve gişeler ile TEM"den hızlı ve kolay erişim sağlanacaktır. Ayrıca ,projede yer alacak özel okul için TED Koleji ile anlaşma imzalanmıştır.

Esenyurt Akbatı Residences"ta 200'e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun ve eğitim alanları bulunuyor.
www.akbati.com
 
0212 444 1 422


Geri Dön