27 / 04 / 2024

Esenyurt Atatürk Mahallesi Aile Sağlık Merkezi açılışı yapıldı!

Esenyurt Atatürk Mahallesi Aile Sağlık Merkezi açılışı yapıldı!

Sağlık hizmetlerine hız kesmeden devam eden Esenyurt Belediyesi, Avrupa Yakası Esenyurt'ta yer alan Atatürk Mahallesi Aile Sağlık Merkezi’ ni düzenlenen törenle Esenyurtluların hizmetine sun du...



Esenyurt Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Atatürk Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi,düzenlenen törenle Esenyurtlulara sağlık hizmeti vermeye başladı.


Açılış törenine, AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, başkan yardımcıları, doktorlar, sağlık görevlileri ve çok sayıda vatandaşlar katıldı. Açılış öncesi minik öğrenciler, davul zurna eşliğinde geleneksel kıyafetlerle halay çekip hünerlerini sergiledi. 


Atatürk Mahalle Muhtarı Hüseyin Korkmaz mahalle halkı adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’na çiçek takdim etti. 


KADIOĞLU, “ YAPTIĞIMIZ ŞEY MİLLETİMİZE HİZMET” 

İlçeye sağlık ocakları açmaya devam edeceklerini dile getiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölgenin sağlık ve eğitim hizmetleri gereksinimi olduğunu ve buna karşılık verdiklerini söyledi. Sadece Allah’tan korktuğunu dile getiren Başkan Kadıoğlu, “Bazı arkadaşlarımız tutuklandı, bazı milletvekilleri hakkında ise iddialar ve söylemler var. Buna asrın büyük yolsuzluğu deniliyor. Bir zamanlar da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Başkanı iken kendisine ve yakınlarına böyle bir operasyon düzenlenmişti. Bu operasyonda şu an İstanbul milletvekili Harun Karaca ve bende vardım. Bizleri polisler aldı götürdü. Olmayan bir şeyi söyletmek için bize elektrik işkencesi yapmışlardı. Yaptığımız şey milletimiz ve ülkemize sadece hizmet etmekti. Allah’a şükürler olsun bugün buradayım ve vatandaşımızın hizmetindeyim. Esenyurt ‘ta halkımızın neye ihtiyacı olursa, hepsini inşa ederek hizmete açacağız  “diye konuştu.


Başkan Kadıoğlu ardından İlçe Kaymakamı Ekrem İnci söz alarak, Esenyurt ’un büyük bir hızla gelişim gösterdiğini, vatandaşın ihtiyaç duyduğu ne varsa belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’nun gerçekleştirdiğini vurguladı.


“OYUM KADIOĞLU VE TOPBAŞ’A” “Önümüzü kesmeye çalışacaklar ama geçti bunlar” diyen AK Parti İstanbul Milletvekili Feyzullah Kıyıklık ise, “Biz yolumuza en hızlı şekilde devam edeceğiz. Bütün bu yaşananlara rağmen ben oyumu Esenyurt ’ta Necmi Kadıoğlu’na, Büyükşehirde de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a vereceğim. Sizlere de tavsiye ediyorum Çünkü böyle belediye başkanlarımız ile hizmetin en güzeli yanı başınıza geliyor”dedi.


Konuşmaların ardından Başkan Kadıoğlu ve beraberindeki heyet, aile sağlık merkezinin açılış kurdelesini keserek sağlık merkezini gezdi.




Geri Dön