03 / 05 / 2024

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe oldu!

Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe oldu!

Esenyurt Belediyesi eski başkanı Necmi Kadıoğlu'nun 15 Aralık'ta istifa etmesi üzerine bugün yapılan seçimde yeni başkan AK Parti'nin adayı Ali Murat Alatepe oldu.



Esenyurt Belediye Başkanlığı seçimleri bugün gerçekleştirildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Esenyurt Belediye Başkanlığı'na AK Parti'nin adayı Ali Murat Alatepe seçildi. Alatepe seçimde 32 oy olarak yeniğ başkan oldu.


Esenyurt Belediyesi eski başkanı Necmi Kadıoğlu, 15 Aralık'ta görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. Kadıoğlu'nun istifasını belediye şu şekilde duyurmuştu: "Sorumlu olduğu ilçenin ve Esenyurt halkının ihtiyacı olan hizmetlerin üretilmesinde ve yerine getirilmesinde bu sağlık sorunlarının engel olmaya başlayacağı kaygısıyla böyle bir istifa kararı almış bulunmaktadır. Sayın Belediye Başkanımızın, seçildiği günden bugüne kadar Esenyurt ilçesine ve halkına olan duyarlılık sebebiyle almış olduğu bu kararı saygıyla karşılıyoruz. Kendisine Esenyurt ilçesi ve içinde yaşayan insanlar adına gösterdiği insanüstü gayret, çaba ve çalışmalar, sağlık, eğitim, çevre, kültür, sosyal barış daha nice hizmetlerinden ötürü sonsuz şükran ve teşekkürlerimizi kamuoyu önünde sunarız."    


Ali Murat Alatepe kimdir?
 

Ali Murat Alatepe  1966 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. İngilizce bilen ve İktisat fakültesi Yerel Yönetimler Bölümü mezunu olan Alatepe, emlak değerleme ve yatırım uzmanı. 2004 yılından beri AK Parti'de siyaset yapan Alatepe, evli ve 3 çocuk babası.

 

2006-2016 arası seçim ve referandumlarda SKM Başkanı ve Başkan yardımcısı olarak görev alan Alatepe, 10 yıldır Kıraç Spor kulübü başkanı olarak görev yapıyor.

 


Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu istifa etti!

 

Ali Murat Alatepe kimdir?
 


Geri Dön