28 / 04 / 2024

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık!

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık!

Firma: Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.

Proje: Evim Yüksekdağ

Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık 2+1'lerin fiyatları 225 bin liradan başlıyor. Evim Yüksekdağ projesinde sıfır faizle firma bünyesinde taksitli ödemeler yapılıyor...




Yüksekdağ Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin kendi arazisi üzerinde inşa edeceği  Evim Yüksekdağ  projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt'ta yer alıyor. Evim Yüksekdağ projesinde konut ve ticaret alanı bulunuyor.


2 bin metrekare ticaret alanının yer aldığı Esenyurt Evim Yüksekdağ projesinde 363 adet daire ve 9 adet dükkan olacak. Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden oluşuyor.


Nazım Hikmet Bulvarı üzerinde yükselen Evim Yüksekdağ Esenyurt projesinde 20 katlı iki blok ile 21 katlı bir blok planlandı. Evim Yüksekdağ Esenyurt'ta firma bünyesinde vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor.


Evim Yüksekdağ Esenyurt projesinde 2+1 dairelerin alanları 90 metrekare ile 123 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 142 metrekare ile 148 metrekare arasında değişiyor.


Esenyurt Evim Yüksekdağ satılık 2+1 dairelerin fiyatları 225 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatları 340 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Evim Yüksekdağ projesinde çok amaçlı spor alanları, kapalı yüzme havuzu, fitness, sauna, Türk hamamı gibi sosyal donatılar bulunuyor.




Tel:  444 9 540

Web: www.evimyuksekdag.com 

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön