19 / 05 / 2024

Esenyurt Garden City'de 73 ticaret merkezi hizmete girdi!

Esenyurt Garden City'de 73 ticaret merkezi hizmete girdi!

Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Esenyurtta üç etap halinde inşa ettikleri Garden City'de ticari alanların faaliyete geçmesinin bölgeye hareket kattığını açıkladı



Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, Esenyurtta üç etap halinde inşa ettikleri Garden City'de ticari alanların faaliyete geçmesinin bölgeye hareket kattığını açıkladı. Aslında tüm Esenyurtluların ihtiyacını cevaplamak için hayata geçirilen projede ticari birim bulunuyor.
Öte yandan projenin 320 konuttan oluşan 1'inci etabında ve 270 konuttan oluşan Garden City IIde hayat başlarken, 420 konuttan oluşan Garden City IIIün yapımının devam ettiğini belirten Özyurt,  son etabın yüzde 85'inin satıldığını kaydederek, "Teslimatlar ise eylül ayında yapılacak" dedi.

'Alan, satmıyor'
Projenin gördüğü ilgiye dikkat çeken Özyurt, Garden City Ide satılık ya da kiralık ev bulmanın zor olduğunu ifade ederek,  Ev alanların neredeyse tamamı oturmak için almış. Bu nedenle el değiştirmeler ve kiralamalar son derece sınırlı. Bu bölümde 320 ailenin yaşıyor dedi.
Esenyurta belli bir standardın üzerinde site yaşantısı getirdiklerini iddia eden Özyurt, Garden City,  yeşil alanları, açık hava spor aletleri, çocuk oyun alanları, süs havuzları, basketbol ve voleybol sahaları ile ev sahiplerine şehrin içinde olmasına rağmen gürültüden uzakta bir yaşam sunuyor ve çevresinde yer alan diğer projelerle çok yakın. Akkoza AVM, Haramidere Carrefour, Bauhaus, 5M Migros, Esenkent ve Bahçeşehire birkaç dakika uzaklıkta diye konuştu.


Geri Dön