11 / 05 / 2024

Esenyurt Holpark Rezidans!

Esenyurt Holpark Rezidans!

Firma: Kent Vizyon ve CY Architecture

Proje: Hol Park

Esenyurt Holpark Rezidans konut projesi 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 27 bin metrekare inşaat alanı bulunan projenin satış süreci devam ediyor.



Esenyurt Holpark Rezidans 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 2 salon dubleks dairelerden oluşuyor. 2 blok olarak tasarlanan projede daire fiyatları 208 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Toplamda 199 tane konut ve 5 tane ticari birimin yer aldığı  Hol Park  Evleri İstanbul Esenyurt'ta yükseliyor. Kent Vizyon ve CY Architecture imzası ile yükselen projede daire teslimlerinin 2016 yılı Nisan ayı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.


Esenyurt Holpark Rezidans projesinin ödeme planı kapsamında yüzde 30 peşinatta 24 ay sıfır faizle veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje lokasyon olarak Abdullah Gül Şehir Park'ına yürüme mesafesinde, 3. Havalimanı Bağlantı yolu üzerinde, Autopia, Perla Vista, MarmaraPark, Bauhaus gibi birçok AVM’ye yakın mesafede hayata geçiriliyor.


Holpark Evleri Esenyurt projesinin sosyal olanakları içerisinde çocuk parkı, otopark, fitness, buhar odası, toplantı odası, yüzme havuzu, mescid, barbekü terasları cafe, Türk hamamı, güvenlik, oyun alanı, sinema odası ve kütüphane mevcut.


Esenyurt Holpark nerede?

Adres: Atatürk Mah. 431. Sok. No: 23A Esenyurt / İstanbul 


Esenyurt Holpark Rezidans iletişim

Tel: 0850 550 0 465

Web: www.holtr.hol.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön