17 / 05 / 2024

Esenyurt inşaat şantiyesindeki yorgan kavgası cinayeti!

Esenyurt inşaat şantiyesindeki yorgan kavgası cinayeti!

Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde yorgan yüzünden çıkan kavgada bir işçinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.



Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde yorgan yüzünden çıkan kavgada 1 işçinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli yakalandı.


Alınan bilgiye göre, 24 Şubat'ta Dereboyu Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde Hasan Çelimli (32) ile H.U. (21) arasında yorganı kimin aldığıyla ilgili tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, H.U, otomobilindeki pompalı tüfeği alıp Çelimli'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu, Çelimli hayatını kaybederken, S.Ç. ve H.A. yaralandı.


Olayın ardından kaçan şüpheli H.U. ile kavgaya karıştığı belirtilen ağabeyi M.U. (34), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün Bahçelievler'de yakalandı.


Şüpheli H.U'nun, emniyetteki ifadesinde, kavga sırasında Çelimli'nin aracında bulunan pompalı tüfeğe yöneldiğini, kendisinin hızlı davranarak otomobilindeki pompalı tüfeği alıp onu vurduğunu söylediği öne sürüldü.


Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


AA



Haber Yurt gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Olay 24 Şubat günü Esenyurt Dereyolu Mahallesi'nde meydana geldi. Ünlü bir inşaat şirketine ait şantiyede çalışan işçilerden Hasan U., aynı yorganı paylaşamadığı için kavga ettiği Hasan Çelimli'yi pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Aynı silahla kardeşi İmam Çelimli ile iki kişiyi daha yaraladı. Polis olaydan sonra kaçan şüpheli Hasan U. (21) ile Maşuk U.'yu (34) Bahçelievler'de düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Emniyette ifadesi alınan Hasan U., "Yorgan paylaşımı yüzünden aramızda kavga çıktı. Otomobiline doğru koşup silahını almaya çalışırken ben hızlı davrandım. Pişmanım" dedi. 

Zanlılar işlemlerinin ardından sevkedildikleri mahkemece tutuklandı. 



Yurt gazetesi


Geri Dön