18 / 07 / 2024

esenyurt inşaat şantiyesinde yorgan kavgası

esenyurt inşaat şantiyesinde yorgan kavgası

Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde yorgan yüzünden çıkan kavgada bir işçinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin 2 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

73 yıllık dev inşaat şirketi iflas etti! Esenyurt Koza Park Sitesi de dahil 1415 konut satılıyor...

Ekonomik sıkıntılar inşaat firmalarını da vurdu. 73 yıllık dev inşaat şirketi Garanti Koza A.Ş iflas etti ve  1415 konut satışa çıktı.

Pendik'teki metro inşaatı şantiyesinde patlama!

Pendik'te metro inşaatı şantiyesinde patlama oldu. Kaynarca Mahallesi Tevfik İleri Caddesi'nde yer alan metro şantiyesinde patlama yaşanması üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi gönderildi. 

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, toplam yatırım bedeli 920 milyon TL olan Amasya Çevre Yolu Projesi şantiyesinde inceleme yaptı. Karaismailoğlu, Amasya Çevre Yolu inşaatında sona gelindiğini belirtti...

Makedonya’da kalan 26 Türk inşaat işçisi yardım istedi!

Makedonya'nın Üsküp kentindeki bir inşaat şantiyesinde görev yapan 26 Türk işçisi koronavirüsü nedeniyle ülkeden çıkamadıklarını ve şantiyede kötü şartlar altında kaldıklarını söyleyerek yetkililerden yardım istedi…

Ücretlerini alamayan işçiler inşaat firması önünde eylem yapıyor!

Bir inşaat firmasının Cezayir'deki şantiyesinde çalışan ve ücretlerini alamadıklarını iddia eden işçiler, firmanın Bakırköy'de bulunan binası önünde 9 gündür eylem yapıyor.

Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

Yeşil Holding'e bağlı Yeşil İnşaat, Esenyurt'taki Innovia 4 projesini geçtiğimiz yıl durdurdu. Peki Innovia 4'ün inşaatı ne zaman başlayacak?

3. Havalimanı'nda yine isyan! İnşaat işçileri iş bıraktı!

3. Havalimanı şantiyesinde İGA bünyesinde faaliyet gösteren DGS firmasında çalışan inşaat işçileri, maaşlarını alamadıklarını iddia ederek iş bıraktı.

Emlak Konut'un inşaatı devam eden 37 projesinde son durum!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 37 projesinin şantiyesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. İşte şirketin inşaatı devam eden projelerinde son durum...

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat başladı!

Yaklaşık 2 ay önce yer teslimi yapılan Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları başladı. Metro hattı hizmete açıldığında saatte tek yönde 70 bin yolcuya hizmet verecek...

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metrosunun inşaatı başlıyor!

Mahmutbey-Bahçeşehir-Esenyurt metro hattının inşaatı başlıyor. Hat tamamlandığında Esenyurt ve Mahmutbey arasındaki yolculuk süresi 25 dakikaya inecek.

Beşiktaş-Mahmutbey Metro inşaatında kaza!

Beşiktaş Barbaros Bulvarı'ndaki metro inşaatı şantiyesinde yer altında çalışan Caferi Tayyar Derdiyok'un ayağına taş düştü. Derdiyok'un yaralandığı olayın ardından şantiyeye sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

EKGER İnşaat, Körfez şantiyesi için mühendis arıyor!

EKGER İnşaat Mühendislik yükleniminde yapılan Körfez şantiyesinde saha şefliği ile görevlendirilecek en az 4 yıl deneyimi olan inşaat mühendisi aranıyor.

esenyurt inşaat şantiyesinde yorgan kavgası Haberi

esenyurt inşaat şantiyesinde yorgan kavgası

Esenyurt'ta bir inşaat şantiyesinde yorgan yüzünden çıkan kavgada 1 işçinin pompalı tüfekle öldürülmesine ilişkin 2 şüpheli yakalandı.


Alınan bilgiye göre, 24 Şubat'ta Dereboyu Mahallesi'ndeki bir inşaat şantiyesinde Hasan Çelimli (32) ile H.U. (21) arasında yorganı kimin aldığıyla ilgili tartışma yaşandı. Kısa sürede kavgaya dönüşen olayda, H.U, otomobilindeki pompalı tüfeği alıp Çelimli'ye ateş açtı. Açılan ateş sonucu, Çelimli hayatını kaybederken, S.Ç. ve H.A. yaralandı.


Olayın ardından kaçan şüpheli H.U. ile kavgaya karıştığı belirtilen ağabeyi M.U. (34), Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince dün Bahçelievler'de yakalandı.


Şüpheli H.U'nun, emniyetteki ifadesinde, kavga sırasında Çelimli'nin aracında bulunan pompalı tüfeğe yöneldiğini, kendisinin hızlı davranarak otomobilindeki pompalı tüfeği alıp onu vurduğunu söylediği öne sürüldü.


Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.


AA



Haber Yurt gazetesinde şu şekilde yer aldı;


Olay...