06 / 05 / 2024

Esenyurt Nmerkez AVM Şubat sonu hizmete açılıyor!

Esenyurt Nmerkez AVM Şubat sonu hizmete açılıyor!

Esenyurt’ta Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlanan Nmerkez AVM Şubat sonu kapılarını açmaya hazırlanıyor. Boyner, Pierre Cardin ve LC Waikiki gibi 173 seçkin mağazanın yer aldığı AVM’de satış ve kiralamalar devam ediyor…



Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nmerkez AVM  2014 Şubat sonu ya da en geç Mart başı gibi kapılarını açmaya hazırlanıyor. Esenyurt’ta Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlanan Nmerkez AVM, 173 farklı mağazasıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. 

Esenyurt Nmerkez AVM Şubat sonu hizmete açılıyor!

Boyner Outlet, LC Waikiki,  Pierre Cardin,  Turkcell İletişim Merkezi, Simitçi Dünyası, Tobacco Shop ve İEvim  gibi seçkin bir çok marka yer aldığı AVM’de satış ve kiralama işlemleri devam ediyor. 


Metrekare kira fiyatı 45 TL

42 bin 259 metrekare alan üzerinde yükselen Nmerkez AVM, 14 bin 933 metrekare kiralanabilir alana sahip. Kira fiyatlarının metrekare başına 45 ile 85 TL arasında değişiklik gösterdiği AVM'de, metrekare satış fiyatı ise 5 bin TL'den başlıyor 17 bin 500 TL'ye kadar yükseliyor. 


Hemen tapu teslim

Özyurtlar İnşaat Nmerkez AVM’de mağazaların büyüklükleri 10 metrekare ile 665 metrekare arasında değişiyor. Tapuların hemen teslim edildiği Esenyurt Nmerkez AVM’de mağazaların yanı sıra sinema salonları ve bowling salonları da bulunuyor. 

32 bin metrekare alan üzerinde yükselen Nmerkez 6 bloktan oluşuyor. Projede mağazaların yanı sıra konutlar da yer alıyor. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön