02 / 05 / 2024

özyurtlar nmerkez

özyurtlar nmerkez

Esenyurt’ta Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlanan Nmerkez AVM Şubat sonu kapılarını açmaya hazırlanıyor. Boyner, Pierre Cardin ve LC Waikiki gibi 173 seçkin mağazanın yer aldığı AVM’de satış ve kiralamalar devam ediyor…

N Merkez Özyurtlar'da 115 bin TL'ye!

Aralık 2012'de teslim edilecek olan N Merkez konutları İstanbul Esenyurt İlçesi, Yenikent Mahallesi'nde inşa ediliyor. N Merkez, Esenyurt'ta yükselirken Özyurtlar İnşaat projesi olarak karşımıza çıkıyor

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Yapı markette Neyzen markasıyla büyüyecek Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor.

Özyurtlar İnşaat yapı marketi sektöründe büyümeyi hedefliyor!

Konut projeleriyle tanınan Özyurtlar; Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı marketi sektöründe büyümeyi planlıyor. Hedef şu anda 4 olan Neyzen sayısını 10’a çıkarmak.

Özyurtlar İnşaat, Neyzen ile yapı market alanında büyüyecek!

Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor.

Özyurtlar İnşaat, AVM ve yapı market sektörüne giriyor!

İstanbul Esenyurt’ta hayata geçirdiği konut projelerinin ardından perakende sektörüne giren Özyurtlar İnşaat, Nmerkez Outlet ile alışveriş merkezi sektöründe, Neyzen ile yapı market alanında büyümeyi hedefliyor

Esenyurt NMerkez ne zaman teslim?

Özyurtlar İnşaat imzası ile hayata geçirilen NMerkez projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçiriliyor. Proje 6 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt NMerkez ne zaman teslim edilecek?

Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı!

Daire teslimleri hemen gerçekleşen NMerkez Konutları 32 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Projenin yüzde 70'i yeşil alandan oluşuyor. İşte Özyurtlar İnşaat NMerkez ödeme planı...

Özyurtlar 4 projesini erken teslim ediyor!

Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat yeni yılda erken teslimlere hazırlanıyor. Şirket, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projeleri yeni yılın ilk aylarında sahipleriyle buluşturmayı planlıyor.

Özyurtlar İnşaat'ın projelerinde erken teslim!

Özyurtlar İnşaat'ın, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown projelerinde hayat yeni yılın ilk aylarında başlıyor. Özyurtlar bu dört büyük projesi ile 10 bin konut üretme hedefine yaklaşıyor..

Özyurtlar'dan erken teslim 4 proje!

Özyurtlar 4 projeyi erken teslim ediyor. İstanbul'un hızlı prim yapan lokasyonu Esenyurt'ta inşa edilen bu dört projeden Ncity Esenyurt 528, Nmerkez 564, Nşehir 678 ve Ntown ise 72 konuttan oluşuyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

2014'te Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesini, Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar 4 projenin teslimine hazırlanıyor!

Bu yıl Nlogo İstanbul ve 1 Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar inşaat, diğer taraftan da yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown'u teslim etmeye hazırlanıyor.

Özyurtlar İnşaat 4 projesinin teslimine başlıyor!

Özyurtlar İnşaat' ın Esenyurt'ta konumlandırdığı 4 projesinde teslim furyası başlıyor. NCity, NMerkez, NTown ve NŞehir projelerinde teslimler yeni yılın ilk aylarında yapılacak. 4 projede tapular hazır.

Özyurtlar projelerini teslim etmeye hazırlanıyor!

Nlogo İstanbul ve 1Coastal City projelerini satışa sunan Özyurtlar İnşaat, yapımını tamamladığı dört büyük projesi Ncity Esenyurt, Nmerkez, Nşehir ve Ntown 'u teslim etmeye hazırlanıyor.

özyurtlar nmerkez Haberi

özyurtlar nmerkez

Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen Nmerkez AVM  2014 Şubat sonu ya da en geç Mart başı gibi kapılarını açmaya hazırlanıyor. Esenyurt’ta Doğan Araslı Bulvarı üzerinde konumlanan Nmerkez AVM, 173 farklı mağazasıyla kapılarını açmaya hazırlanıyor. 


Boyner Outlet, LC Waikiki,  Pierre Cardin,  Turkcell İletişim Merkezi, Simitçi Dünyası, Tobacco Shop ve İEvim  gibi seçkin bir çok marka yer aldığı AVM’de satış ve kiralama işlemleri devam ediyor. 


Metrekare kira fiyatı 45 TL

42 bin 259 metrekare alan üzerinde yükselen Nmerkez AVM, 14 bin 933 metrekare kiralanabilir alana sahip. Kira fiyatlarının metrekare başına 45 ile 85 TL arasında değişiklik gösterdiği AVM'de, metrekare satış fiyatı ise 5 bin TL'den başlıyor 17 bin 500 TL'ye...