01 / 05 / 2024

Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

 Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, 5 yıldızlı otel tarzında yapılarak 1800 öğrenci kapasitesi ile tören eşliğinde açıldı




 Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açılış kurdelesini, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu öğrencilerle beraber keserken şu açıklamalarda bulundu: 


Esenyurt’ta 4 bin civarında engelli var. Engelliler için yatırımlar hepimiz için çok anlamlıdır.


Eğitimci Turan Soytaş, Mimar Şinasi Doğan ile inşaatçı Bülent Volgan, Levent Volgan ve Hüseyin Soytaş’ın ortağı oldukları Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, toplam 3 milyon 500 bin TL’ye mal oldu.


Servis hizmeti de var


19 Mayıs Bulvarı’ndaki 4 katlı merkez derslik, toplantı ve rehabilitasyon odaları, oyun parkı ve dinlenme alanlarından oluşuyor. Merkezde çocuklar için öğrenme güçlüğü, zihinsel gelişim destekleme, bedensel gelişimi destekleme, gelişim bozuklukları ve işitme programı, aileleri içinse aile terapisi ve psikolojik danışmanlık hizmetleri veriliyor. Çocuklar haftada iki gün, birer saatlik eğitim programları için evlerinden servisle alınıp, program bitiminde de aynı servisle evlerine bırakılıyor.


Hürriyet


 Esenyurt Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!


Geri Dön