29 / 04 / 2024

Esenyurt'ta arazi kavgası: 1 ölü! 

Esenyurt'ta arazi kavgası: 1 ölü! 

İstanbul Esenyurt'ta daha önceden arsa anlaşmazlığı nedeniyle husumetli olan akrabalar arasında çıkan kavgada bir kişi hayatını kaybetti. 



İstanbul'un Esenyurt ilçesinde arsa anlaşmazlığı nedeniyle husümetli olan akrabalar arasında çıkan kavga kanlı sonuçlandı. Kavga sonucu bir kişi hayatını kaybederken olaya karışan şahıslar tutuklandı. 

Sabah'ta yer alan habere göre; olay Esenyurt Hürriyet Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde 18 Şubat tarihinde yaşandı. İddiaya göre, Doğan P. isimli şüpheli akşam saat 20.00 sıralarında önceden aralarında husumetlisi olduğu öğrenilen Gürsel Gürbüz'ün evinin önüne gitti. Bir süre otomobili ile Gürbüz'ün evinin dolanarak keşif yaptı. 

Esenyurt ta arazi kavgası: 1 ölü! 

Gürbüz evinden işine gitmek üzere yola çıktığı esnada, Doğan P. otomobilinin içerisinden yanında bulunan tabanca ile Gürbüz'e ateş etti. Şüpheli olaydan hemen sonra olay yerinden hızlıca kaçtı.Çevrede oturan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri geldi. Yaralı olarak hastaneye kaldıran Gürbüz hastanede hayatını kaybetti.

Adana'da arazi kavgası: 1 ölü!


Geri Dön