13 / 05 / 2024

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!

Esenyurt'ta bir evde patlama! 3 yaralı!

Esenyurt'ta bir evde patlama meydana geldi. Yaralıların olduğu belirtilen olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi...



Esenyurt Piri Reis Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi 2307. Sokak'ta bir evde patlama yaşandı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yaralıların olduğu bildirilen olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. 

Olayda ilk bilgilere göre 3 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere götürüldü.

Patlama nedeniyle çevredeki daire ve iş yerlerinde hasar meydana geldi. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor. 

- İstanbul Valiliğinden açıklama

İstanbul Valiliğinden yapılan açıklamada, Esenyurt  Piri Reis Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesindeki bir binanın doğalgaz tesisatında saat 16.15’te henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldiği ifade edildi. Açıklama şu şekilde: 

Olay yerine güvenlik, İgdaş, itfaiye, sağlık ve AFAD ekiplerinin sevk edildiği kaydedilen açıklamada, "Alınan ilk bilgilere göre olayda yaralanan 3 kişi, ambulans ile çevredeki hastanelere nakledilmiştir. Yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz." 

 


Geri Dön