28 / 04 / 2024

Esenyurt'ta inşaat sektörü 2015'e kadar hız kesmeyecek!

Esenyurt'ta inşaat sektörü 2015'e kadar hız kesmeyecek!

Sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Ozkök, inşaat sektörünün arz -talep dengesine bağlı olarak 2015 yılına kadar rahat ilerleyeceğini dile getirdi...




Kentsel dönüşüm, Mütekabiliyet Yasası gibi etkenlerle 2013 senesine hızlı bir giriş yapan inşaat sektöründe, hareketlilik yıl boyunca devam etti. Bu kapsamda sektörle ilgili değerlendirmelerde bulunan Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, inşaat sektörünün arz-talep dengesine bağlı olarak 2015 yılına kadar rahat ilerleyeceğini dile getirdi.

 

MARKA DEĞERİ YÜKSELİR 

Arz-talep dengesine bağlı olarak sektörün 2015'e kadar rahat ilerleyeceğini düşünüyoruz. Konut stoğu açısından dikkat edilmeli ancak konut satışlarında bir balon söz konusu değil" dedi. 


Kentsel dönüşüm kapsamında yeniden yapılandırılan binaların şehrin çehresini muhakkak değiştireceğini ifade eden Özkök, şunları söyledi: "Kentsel dönüşüm altyapı, ulaşım, çevre, sosyal yaşam, ekonomik ve fiziksel planlamayla bir bütün olarak ele alınmalı. Binaların yenilenmesi ve nitelikli projeler bulunduğu lokasyonun ulaşım olanaklarının da iyileştirilmesi İstanbul'un marka değerini artıracaktır" dedi. 


Ayrıntılı Haber


Geri Dön