29 / 04 / 2024

Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 15 Eylül 2017 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Serhat Karatepe, Sadrettin Karatepe ve Seda Karatepe ortaklığından kuruldu.




Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile Serhat Karatepe, Sadrettin Karatepe  ve Seda Karatepe ortaklığından 15 Eylül 2017 tarihinde kuruldu. 


Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Mimarlık faaliyetleri ve mimari danısmanlık faaliyetleri Bina projelerinin gelistirilmesi (satısa yönelik bina projeleri için mali, teknik ve fiziksel araçların bir araya getirilmesi suretiyle konut veya diger amaçlı kullanıma yönelik bina projelerinin organize edilmesi) (yapı kooperatifleri hariç Ikamet amaçlı olmayan binaların insaatı (fabrika, atölye vb. sanayi üretimini amaçlayan binalar ile hastane, okul, otel, isyeri, magaza, alısveris merkezi, lokanta, kapalı spor tesisi, cami, kapalı otopark, tuvalet, vb. insaatı) Ikamet amaçlı binaların insaatı (müstakil konutlar, birden çok ailenin oturdugu binalar, gökdelenler vb.nin insaatı) (ahsap binaların insaatı hariç Ikamet amaçlı ahsap binaların insaatı.....ve anasözleşmesindeyazılı işler.



Esh Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Adres; Orha Gazi Mah.2.Yol Cd.Isıso San.Sit.A Blk.Ap.N.22 Esenyurt 


Geri Dön