18 / 05 / 2024

Eşin Group, Didim'e harem selamlık site yapacak! 59 bin Euro'ya!

Eşin Group, Didim'e harem selamlık site yapacak! 59 bin Euro'ya!

Yabancı turistin gözdesi Didim'e, harem selamlık site yolda. Kadın ve erkekler için ayrı havuz, fitness salonlarının yer aldığı sitede konut fiyatları 59 bin - 159 bin euro arasında...



İngiltere, Hollanda ve Almanya başta olmak üzere pek çok ülkeden, binlerce turistin hem tatil hem gayrimenkul gözdesi olan Aydın'ın Didim İlçesi'nde ilginç bir proje başlatılıyor. Tatil beldesinin ünlü sahili Akbük'te, kurulan sitede hamamlar, fitness center, sauna, yüzme havuzları 'kadın' ve 'erkek' olarak ikiye ayrılmış. Harem selamlık sitede bir de mescit bulunuyor.

SAHİLE 400 METRE MESAFEDE

Denize 400 metre uzaklıkta olan siteyi yapan inşaat firması evlerin özelliğini 'Harem selamlık yeni bir dünya inşa ediyoruz' sloganıyla pazarlıyor. Ekim ayında temeli atılan 'İslami kurallara' uygun sitede şimdiden birçok ev satılmış durumda.

Didim'e daha öncede 'Jet Fadıl' olarak bilinen Fadıl Akgündüz 'Caprice Otel' adı altında harem selamlık bir otel kurmuştu. Kadın ve erkek plaj ve havuzlarının brandalarla ayrıldığı otel uzun süre kamuoyunda tartışılmıştı.  Harem selamlık siteyi yapan Eşin Group yetkilileri, vatandaştan gelen istek doğrultusunda harekete geçtiklerini  belirterek 'Birçok projeye imza attık. Ancak bu tarz proje aklımızda yoktu. Bazı turizm acentelerine fikrimizi açtık. 'Talep' çok deyince harekete geçtik' dedi.
 
32 DAİRE ŞİMDİDEN SATILDI
Yetkililer şimdiden 32 daireyi sattıklarını söyleyerek, 'Genelde müşterilerimiz yurtdışındaki vatandaşlarımız ancak alıcılar arasında Türkiye'de yaşayanlar da var' diye konuştu.

Ufuk TÜRKYILMAZ/Akşam


Geri Dön