30 / 04 / 2024

Eskişehir´deki AVM satılıp otopark yaptırılacak

Eskişehir´deki AVM satılıp otopark yaptırılacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan arsa ve üzerindeki alışveriş merkezini ikinci kez satışa çıkardı



Merkez Işıklar Mahallesi´nde 16 bin 253 metrekare arsa üzerinde 8 bin 140 metrekare kapalı alana sahip alışveriş merkezini için 15 milyon TL tahmini bedele tayin edilirken istenen geçici teminat ise 450 bin TL oldu.
Öte yandan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, birde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi´ndeki kendine ait arsa üzerine otopark yaptırıp 22 yılığına işletme hakkını vermek üzere ihale açtı. İhale için tahmini inşaat maliyeti 3 milyon 651 bin 135 TL tayin edildi.  İşletme hakkı için aylık tahmini bedel 2 bin TL´den olmak üzere 22 yıllığına 528 bin TL+KDV olarak tesbit edildi. Her iki ihale de 9 Ağustos 2010 tarihinde gerçekleşecek.
Hüseyin BELİBAĞLI/emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön