29 / 04 / 2024

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Eskişehir Küçük Sanayi Sitesi'nde sona gelindi!

Yıllardır kangren haline gelen Küçük Sanayi Sitesi dükkanlarının akıbetinde son aşamaya gelindi. Önceki gün Bolu TSO toplantı salonunda TOKİ'den gelen yetkililer kurguladıkları projeyi esnafla paylaştı.



Uzun zamandır taşınması ile gündem de olan ve son zamanlarda da ruhsatsız oldukları gerekçesiyle zor günler yaşayan Küçük Sanayi Sitesi esnafları önceki gün Bolu TSO binasında yapılan toplantıdan daha umutlu ayrıldılar. Kentsel Dönüşüm alanı ilan edildikten sonra taşınması gündeme gelen Küçük Sanayi Sitesi'ndeki esnaflar yeni yapılacak olan sanayi bölgesinden de vazgeçince uzun süren tartışmalar kamuoyunu oldukça meşgul etmişti. 


ARTIK HERŞEY DAHA NET 


Kafalarında sürekli bir kuşku ile yaşamlarını sürdüren sanayi esnafı önceki gün  TOKİ  yetkililerinin sanayi sitesi için kurguladıkları projeyi dinlediklerinde bazı şeylerin daha net ortaya çıktığını söylediler. TOKİ yetkililerinin görsel sunum şeklinde sundukları kurgu-proje de sanayi sitesinde bulunan esnafların merak ettiği tüm detaylar anlatıldı. Daha önce kendilerine bu kadar detaylı bir bilgi verilmediğini söyleyen sanayi esnafına cevap veren Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz; "Şu anki sanayi sitesi ile ve yeni yapılacak sanayi sitesi hakkında sürekli bilgilendirme yaptık ama ortada çok fazla dedikodu dolandığı için kafalarınız karıştı. 


Yeni yapılacak olan sanayi sitesi ve şimdiki sanayi sitesi bölgesinin düzenlenmesi bizim Bolu'nun bütünü için düşündüklerimizin sadece bir parçası" dedi. 



Bolu Olay


Geri Dön