09 / 05 / 2024

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda daire imkanı! 3+1 daire sahibi olun! İşte detaylar!

Eskişehir Tepebaşı’nda bir konut sahibi olabilirsiniz 82 metrekare, 3+1 daire sizleri bekliyor. İşte detaylar!



 İmar Durumu : 1/1000 ölçekli uygulama imar planında Bitişik Nizam B+3 yapılaşma koşullu Konut Alanına isabet etmektedir. Belediye Hizmetlerinden yararlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu bölgenin özellikleri: Parsel Bağlar Sokağa cephesi bulunmaktadır. Tepebaşı Belediyesine 2400 metre, Bursa Caddesine 110 metre, Eskişehir Bursa çevre yoluna 798 metre, Eskişehir Vilayet Meydanına 4390 metre mesafededir. Ana binanın dış cephesi boyalıdır.

TOKİ GAZİOSMANPAŞA PROJESİ!

 TOKİ, tarafından Gaziosmanpaşa‘da Kentsel Dönüşüm süreci içinde inşa edilen konutlar 02-03 Ağustos 2022 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak. Ev sahibi olmak isteyenler, hazır konutları çok beğendiklerini ifade etti.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi 12B Kentsel Dönüşüm Projesi'nde inşa edilen konutlar açık artırma yöntemiyle satışa çıkıyor. TOKİ tarafından inşa edilen konutların bulunduğu sitede geniş kapasiteli otopark, sahası, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, buhar banyosu, hamam ve sauna hizmetleri bulunuyor.

Ev arayışı içerisinde olduklarını dile getiren Duygu Doğan Duman, “TOKİ’nin kendi sitesinde gördük. Gelip bakmak istedik. Gördüğümüz de iyi oldu. Dairenin içi çok ferah. İşçilik çok iyi. Bizim için çok önemliydi. Birçok yerde işçilik ve malzemede sıkıntılar yaşanıyor. Aynı zamanda konumu çok iyi. Site içerisindeki sosyal alanları çok kullanışlı. Bir ailenin harika bir yaşam alanı olabilir. 2-3 Ağustos’taki müzayedeyi bekliyoruz. Umarım şansı kişilerden oluruz” şeklinde konuştu.

TOKİ 110 konutu satışa çıkarıyor! Gaziosmanpaşa’dan konut alma fırsatını kaçırmayın!

TMO buğday satış fiyatları ne kadar oldu 2022? TMO prim desteği kaç TL?

KYK kredi borçları düzenlenmesinde son durum! KYK kredi faizleri kaldırıldı mı?


Geri Dön