28 / 04 / 2024

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi çalışmalarında son durum!

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler’i ziyaret ederek, fuar ve kongre merkezi, yeni hizmet binası projesi, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.



Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler’e bir ziyarette bulundu. Görüşmede, Eskişehir ekonomisi, ilçelerdeki sanayi ve tarımsal üretimini geliştirmeye yönelik yatırımlar da değerlendirildi. Ziyarette konuşan Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Eskişehir Ticaret Odası ile her daim işbirliği içinde bulunduklarını ve şehre yönelik projelerde destek vermeye devam edeceklerini kaydetti.


"ESKİŞEHİR’İN GELECEĞİ İÇİN TÜM KURUM VE KURULUŞLARA KAPIMIZ AÇIK"

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden ETO Başkanı Metin Güler ise, kurumlar arası işbirliğine dikkat çekerek, şehrin gelişimine yönelik projelerde tüm kurum ve kuruluşlara Eskişehir Ticaret Odası’nın kapısının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti. Eskişehir Ticaret Odası’nın yürüttüğü projeleri de aktaran Başkan Metin Güler, fuar ve kongre merkezi, hizmet binası projesinin son durumu, Eskişehir Ticaret ve Sanayi Müzesi’ndeki çalışmalar hakkında Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna’ya bilgi verdi.



Hürriyet 


Geri Dön