07 / 05 / 2024

Esnafa elektrik faturası müjdesi! Mart ayında en az 250 lira düşüş...

Esnafa elektrik faturası müjdesi! Mart ayında en az 250 lira düşüş...

Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen elektrik faturalarına mart ayında indirim yapılacağı söyleniyor. Vatandaşlar yüksek gelen elektrik faturaları karşısında erirken, mart ayında indirim yapılacağına yönelik gelen bilgi yüzleri güldürdü..



Son zamanlarda gündemden hiç düşmeyen elektrik faturalarına mart ayında indirim yapılacağı konuşulanlar arasında. Milyonlarca vatandaş yüksek gelen elektrik faturaları karşısında erirken, mart ayında indirim yapılacağına yönelik gelen bilgi yüzleri güldürdü.

Esnafa elektrik faturası müjdesi! Mart ayında en az 250 lira düşüş...

Elektrik faturaları halktan esnafa herkes tarafından konuşulurken, faturalara Mart ayında en az 250 lira indirim yapılacağı iddia ediliyor. Milyonlarca vatandaş elektrik fatularına gelecek indirimi dört gözle bekliyor. Öyleyse elektrik faturalarına indirim gelecek mi? Elektrik fatularına indirim ne zaman gelecek? Elektrik fatularında yeni bir düzenleme yapılacak mı? İşte tüm merak edilenler...



 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön