29 / 04 / 2024

Espiye Cezaevi'nin inşaatı 550 günde tamamlanacak!

Espiye Cezaevi'nin inşaatı 550 günde tamamlanacak!

Giresun Valisi Hasan Karahan, Espiye ilçesinde yapımına başlanan Bölge Cezaevi inşaatında incelemelerde bulundu. İnşaatında 70 kişinin çalıştığı Espiye Cezaevi'nin inşaatı 550 günde tamamlanacak...




Giresun Valisi Hasan Karahan, Espiye ilçesinde yapımına başlanan Bölge Cezaevi inşaatında incelemelerde bulundu. Espiye Merkez Karadere Mahallesinde, 180 dönüm arazi üzerine kurulan 83 bin metrekarelik inşaat alanında incelemelerde bulunan Vali Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.550 günde tamamlanacak olan cezaevi inşaatında 70 kişinin çalıştığını belirten yetkililer, projeye göre artırılabilir kapasiteli Açık-Kapalı L Tipi Cezaevinin yanı sıra aynı alana 100 dairelik jandarma lojmanı, iş atölyeleri ve ısıtma merkezinin de yapılacağını kaydettiler.Cezaevi projesini de inceleyen Vali Karahan, inşaatın belirtilen sürede bitirilmesi talimatını verdi.Vali Karahan, cezaevi inşaatı incelemesinin ardından Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Mustafa Karadere ile bir süre sohbet etti.

 

Vali Karahan’ın Espiye ziyaretinde; Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karişit, Espiye Kaymakamı Mesut Çoban, Espiye Belediye Başkanı Mustafa  Karadere, ve diğer yetkililer de hazır bulundu.



Espiye Belediyesi




Geri Dön