30 / 04 / 2024

Essenora ne zaman teslim?

Essenora ne zaman teslim?

Firma: Yimta İnşaat

Proje: Essenora

Essenora ne zaman teslim? sorusuna 24 ay sonra cevabı veriliyor. Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi'nde yükselen Yimta İnşaat Essenora projesi 6 blokta toplam 750 konuttan meydana geliyor...




Essenora Evleri İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Gaziosmanpaşa  Essenora  Evleri projesi  Yimta İnşaat  imzasını taşıyor.


Essenora ne zaman teslim sorusunun cevabından önce Yimta İnşaat Essenora Gaziosmanpaşa projesinden bahsedelim. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri 750 adet konuttan oluşuyor.


Gaziosmanpaşa Essenora Evleri projesi 6 blok olarak inşa ediliyor. Yimta İnşaat Essenora satış ofisi ile 444 8 344 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. 


Essenora Gaziosmanpaşa satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Gaziosmanpaşa Essenora Evleri'nde villa tipi konutlar da yer alıyor.



Essenora ne zaman teslim?


Essenora ne zaman teslim sorusu 24 ay sonra olarak cevaplandırılıyor. Yimta İnşaat Essenora ödeme planı kapsamında banka kredisi ile taksitli ödemelerin yanısıra firma bünyesinde vadeli ödeme imkanı da sunuluyor.


Yimta İnşaat Essenora Evleri'nde spor alanları, fitness center, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları, kapalı otopark, sauna gibi sosyal donatılar bulunuyor. Essenora Evleri'nde bloklar 18 ile 28 kat arasında inşa ediliyor.


Yimta İnşaat Essenora Gaziosmanpaşa nerede? 

Yimta İnşaat Essenora adres : Kemal şeker bulvarı 946. Sokak (Köşebaşı) / Fevzi Çakmak Gaziosmanpaşa - İstanbul


Yimta İnşaat Essenora iletişim bilgileri 

Telefon: 444 8 344

Web adresi: www.essenora.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön