01 / 05 / 2024

Eston Deniz Yakuplu'da 207 bin TL!

Eston Deniz Yakuplu'da 207 bin TL!

Eston Deniz projesi Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Projede apartman daireleri 207 bin TL ile 381 bin TL, villalar ise 459 bin TL ile 1 milyon 21 bin TL fiyat aralığında değişiyor



Projenin adı: Eston Deniz
Projenin lokasyonu: Yakuplu/Beylikdüzü
Yapan şirket: Eston Yapı Aşž
Satış pazarlama sorumlusu: Banu Akyıl ( Pazarlama Müdürü)
İnşaata başlama tarihi: 2006
İnşaatı bitirme tarihi: 2017
Toplam arsa: 1.2 milyon metrekare (1200 dönüm)
Toplam inşaat alanı: 621 bin 951 metrekare     (konut inşaat alanı)
Ticari alanlar: Proje dahilinde marina, sağlık alanı, turizm-tesis alanı, eğitim alanı ve 2 adet ticaret merkezi bulunuyor.
Sosyal donatılar: Marinası, tenis, basketbol, squash, alışveriş merkezi, su sporları imkanı, açık-kapalı yüzme havuzu, açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları
Satılabilir alan: 416 bin 742 metrekare
Konut sayısı: 5 bin 359
En düşük ve en yüksek metrekare fiyatı: 2 bin 236 TL-3 bin 603 TL
Projedeki en pahalı   ve en ucuz konutun fiyatı: Apartman daireleri 207 bin TL ile 381 bin TL, villalar ise 459 bin TL ile 1 milyon 21 bin TL fiyat aralığında değişiyor.
En düşük ve en yüksek metrekareli konut alanı: 78 metrekare - 259 metrekare
Projedeki binaların kat   yükseklikleri: En fazla 6 katlı apartman daireleri ve bahçeli evlerden oluşuyor.
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 20 bin kişi
Projenin ayırt edici özelliği: Eston Deniz, şehir merkezinde 500 yat kapasiteli marinası, plajı ve 1.5 kilometrelik sahil şeridi ile denizle bütünleşmiş, yeşillikler içinde benzersiz bir bahçeli yaşam konforu sunuyor. Marina İstanbul"daki marina kapasiteleri düşünüldüğünde önemli bir açığı kapatıyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Anneler için çocuklarının doğa ile iç içe güvenli bir ortamda büyümesi en önemli tercih nedeni. Ayrıca çocuklar projenin kendi bünyesinde bulunan çocuk oyun alanlarında zaman geçirirken anneler alışveriş noktalarının ve sosyal tesisin tadını çıkarabilirler.
Projede kadınların en fazla vakit geçirmeyi sevdikleri iki mekana œmutfak ve salonlara   da özel önem verildi. Tüm salonlar sıcak bir atmosfer yaratmak için lamine parke ile kaplandı, birçok ev tipine şömine ilave edildi ve muadillerinden daha geniş tutuldu. Annelerin küçük çocuklarını mutfakta geniş ve rahat bir alanda doyurabilme, yemek pişirirken bir yandan da kahve ve çaylarını TV karşısında keyifle yudumlayabilme taleplerinden yola çıkılarak birçok ev tipinde mutfaklara oturma bölümü eklendi.
Projede babalar için neler var: İş stresini zengin sosyal tesiste atan babalar, yazın Eston Deniz"in 1,5 kmlik sahilinde balık tutup, yürüyüş yapabiliyor, denizin imkanlarından yararlanabiliyorlar.
Projede ayrıca yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor alanları da deniz sakinlerinin hizmetinde.
Projede çocuklar için neler var: çocuklar 1.5 km"lik sahil şeridinde özgürce koşup oynuyor, dört mevsim denizin ve yeşilin tadını çıkarıyor. Eston Deniz"de çocuk havuzları, oyun alanları ve sosyal tesis alanları mevcut. çocuklar için sağlıklı, huzurlu ve bir o kadar da eğlenceli aktiviteleri bulunan özel bir proje.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Beyfen Koleji 2 km, Beylikdüzü Cumhuriyet Lisesi, Beykent Lisesi ve Özel Beylikdüzü Fatih Fen Lisesi 2 km uzaklıkta
Projeye en yakın poliklinik ve hastanelerin uzaklıkları neler: Özel Beylikdüzü Medilife Polikliniği 1.5 km mesafede, Özel Medicana Hastanesi
En yakın alışveriş merkezi: Beylikdüzü Migros, Beylicium, Torium, Paradise Avm.
Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç km: Atatürk Havalimanına 17 km uzaklıkta
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: E-5"e 3 km, TEM"e 6 km uzaklıkta

www.estondeniz.com

0212 850 20 20


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön