07 / 05 / 2024

Eston Şehir Evleri'nde 180 bin TL'ye!

Eston Şehir Evleri'nde 180 bin TL'ye!

Eston Şehir 3.Kısım Evleri'nde apartman daireleri 180 bin TL'den, müstakil tripleks villalar 882 bin TL'den başlayan fiyatlarla; 4. Kısım Evlerinde Katlı villalar 488 bin TLden, 5. Kısım Evlerinde A tipi ikiz dubleksler ise 553 bin TLden başlayan fiyatlar



Eston Yapı tarafından 2006 yılında Bahçeşehirde temeli atılan Eston Şehir projesinin tamamı 2017 yılında bitirilecek. 2 bin 800 konuttan oluşan projede şimdiye kadar 597 konutun satışı gerçekleştirildi. Eston Şehir,  geniş bahçeli villaları, katlı villaları, tripleks, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri  ile en yükseği 4 katlı apartman dairelerinden oluşuyor. 750 bin metrekare arsa alanına sahip olan Bahçeşehir Eston Şehir Evleri'nin inşaat alanı 369 bin 500 metrekare olarak belirlendi.

Eston Şehir 3.Kısım Evleri'nde apartman daireleri 180 bin TL'den, müstakil tripleks villalar 882 bin TL'den başlayan fiyatlarla; 4. Kısım Evlerinde Katlı villalar 488 bin TLden, 5. Kısım Evlerinde A tipi ikiz dubleksler ise 553 bin TLden başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Eston Şehir projesinde üçüncü ve dördüncü kısım için belirlenen ödeme planına göre yüzde 10 peşinatla ve teslimde yapılacak yüzde 10 ara ödemeyle 18 ay vade farksız taksit mümkün. Ya da yüzde 35  peşinatla ve teslimde yapılacak yüzde 10 ara ödemeyle 60 ay yüzde 1,05 faizle taksit yapılıyor. Eston Şehir'in 2. ve 5. Kısım Evleri'nde yüzde 10 peşinatla 18 ay sıfır faizle vade yapılıyor. 60 ay vadede ise yüzde 30 peşinat ödeniyor ve yüzde 1,05 faiz uygulanıyor. Eston Şehir;  geniş bahçeli villaları, ikiz ve müstakil dubleks çeşitleri  ve en yükseği 4 katlı  apartman seçenekleri ile Bahçeşehirin en büyük bahçeli ev projesi.
 
Projede kadınların en fazla vakit geçirmeyi sevdikleri iki mekana mutfak ve salonlara özel önem verildi. Tüm salonlar lamine parke ile kaplandı, birçok ev tipine şömine ilave edildi ve muadillerinden daha geniş tutuldu. Annelerin küçük çocuklarını mutfakta geniş ve rahat bir alanda doyurabilme, yemek pişirirken bir yandan da kahve ve çaylarını TV karşısında keyifle yudumlayabilme  taleplerinden yola çıkılarak birçok ev tipinde mutfaklara yemek bölümü eklendi. Tüm mutfaklarda Franke ya da muadili markalarla ankastreli olarak teslim ediliyor. Projede, Anneleri ve çocukları civarda yer alan keyifli vakit geçirebilecekleri, alışveriş ve yaşam noktalarına ulaştıran servis hizmetimiz de mevcut.
 
Eston Şehir'de babaların iş stresini üzerlerinden atmaları için alternatif spor olanakları yaratılmış. Yüzme havuzları, yürüyüş parkurları, çok amaçlı spor alanları 24 saat boyunca şehirsakinlerinin hizmetinde. Yemyeşil bahçelerde gazetesini okuyarak huzuru ve keyfi evinde bulabileceği üstelik komşularıyla da sosyalleşebileceği bir ortam mevcut.
 
 
(0212) 691 55 01 - 02 - 03
http://www.estonsehir.com


 


Kübra Genç/Emlakkulisi.com

Geri Dön