30 / 04 / 2024

Eston Şehir'de 4. Kısım satışa çıktı! 488 bin TL'ye!

Eston Şehir'de 4. Kısım satışa çıktı! 488 bin TL'ye!

İstanbul´un gelişmekte olan yerleşim alanlarından Bahçeşehir`de, geniş bahçeli, ferah evleri ile dikkat çeken "Eston Şehir", 4. Kısım Evleri için çalışmalara başladı...



Eston Yapı, 2006 yılında Bahçeşehir´in yüzünü değiştirecek yepyeni bir projeye başladı. Tamamı 2017 yılında bitecek, toplam 2800 bahçeli evden oluşması planlanan proje, özellikle bahçeli evler ve yatay yaşam konsepti ile çevredeki diğer projelerden ayrışıyor.

"Yeni nesil şehir" anlayışından hareketle, çağdaş yaşam alanları kurmayı hedefleyen projenin 1. kısım satışları tamamlanırken 3. kısım evlerinin teslimleri ise devam ediyor. Eston Yapı, müşterilerden gelen talepler ve bugüne kadar gerçekleşen satışlardan yola çıkarak 4. Kısım Evlerini, tüketicileri tarafından en fazla tercih edilen KV (katlı villa) tipi villalardan oluşturdu. 10 bin metrekare alanda toplam 32 villa olarak planlanan kısım, konumu itibari ile de ayrıcalığa sahip. Eston Yapı arazinin avantajını kullanarak evleri birbirinin önünü kesmeyecek şekilde inşa ediliyor. 3+1 olarak planlanan katlı villaların büyüklükleri alt dublekslerde 162m2 iken üst dublekslerde 165 m2 olarak değişiyor. Her biri birbirinden bağımsız girişe sahip 2 katlı katlı villalarda 4 farklı aile yaşayabiliyor. Katlı villalarda geniş mutfak ve bahçe alanları dikkat çekiyor. 4. Kısım katlı villa fiyatları 488 bin TL'den başlıyor. Sadece KV `lerin bulunacağı 4. Kısımda yeşil alanlar korunarak az sayıda, ferah evler yapılması planlanıyor.

4. kısımdaki yeni KV´lerin en önemli özelliklerinden biri de ; Eston´un sürekli olarak müşteri taleplerini dikkate alarak ve memnuniyeti maksimize edecek şekilde donanım ve konfor özelliklerinin arttırılmış olması. Yeni KV´lerde duşakabin, giyinme dolabı, ankastre ürünler (Tezgahüstü Ocak, Yarı Ank. Bulaşık Makinası, Ank. Fırın, Ank. Mikrodalga, Davlumbaz), doğal ahşap kaplama kapı, bahçelerde otomatik sulama sistemi, ortak banyoda küvet veya büyük duş Eston Yapı´nın "sürekli gelişim" yaklaşımının öğeleri olarak göze çarpıyor.

Geniş bahçeli, iki araçlık otoparkı, spor olanakları, sosyal donatıları ve çağdaş yaşam alanları olan Eston Şehir 4. Kısım için Eston Genel Müdürü Kaan Yücel; şehrin farklı noktalarında da katlı villalar için üretime geçmeleri için talep aldıklarını söylüyor.

0 212 691 55 01

www.estonsehir.com

[email protected]


Geri Dön