10 / 05 / 2024

Estonşehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz! 

Estonşehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz! 

Polatyol tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. İşte Eston Şehir Koru projesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Peki Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru projesinde fiyatlar ne kadardan başlıyor? Eston Şehir Koru projesinde yer alan konutların teslimleri ne zaman yapılacak? Bahçeşehir Eston Şehir Koru projesinden konut almak isteyenler için hangi ödeme imkanı sunuluyor? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Polatyol Estonşehir Koru projesinde fiyatlar 9 milyon TL'den başlıyor, projede yer alan konutların teslimlerinin 2,5 yıl sonra yapılması planlanıyor. Polatyol Estonşehir Koru projesinin ödeme planına göre yüzde 25'lik peşinat ödendiğinde kalan konut bedeli 60 ay 0 faiz imkanıyla ödenebiliyor.

Estonşehir Koru da yüzde 25 peşinatla 60 ay 0 faiz! 

Eston Şehir Koru projesi nerede?

Lokasyonuyla da dikkat çeken Eston Şehir Koru projesi İstanbul Havalimanı Bağlantı Yolu'na 4 kilometre, TEM Otoyolu'na 5 kilometre D-100 Otoyolu'na 12 kilometre uzaklıkta yükseliyor.

Paylaşılan detaylara göre, Eston Şehir Koru projesinde ‘Villa’, ‘Katlı Villa’, az katlı ‘Koru Konakları’ ve ‘Koru Evleri’ gibi konut tipleri bulunuyor.

Toplamda 215 dönüm üzerinde hayata geçirilen projede, 90 dönüm yeşil alan ve 25 dönüm aktivite ve oyun alanı yer alıyor.

Nefes aldıran meydanlara da yer verilen Eston Şehir Koru projesinde ayrıca meydanlar, korular, meyve bahçeleri, gölet, sosyal tesisler, çocuk oyun alanları da mevcut.

Web: http://www.estonsehirkoru.com/

Telefon: 444 86 16

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Gardenia Ayvalık'ta satışlar başladı! Yeni proje! 

Gürgan Villaları satışta! Bodrum'a deniz manzaralı müstakil villalar geliyor: Yeni proje! 

 


Geri Dön