30 / 04 / 2024

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

Et fiyatlarında indirime gitti! Önünde uzun kuyruklar oluştu!

Adana’da hizmet veren bir kasap Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Tarım ve Kredi Kooperatifi marketlerindeki indirimleri açıklaması ve diğer temel gıda ürünleri satan market ve dükkanlara indirim çağrısı yapması üzerine fiyatlarında yüzde 25 indirime gitti. Kasabın önünde uzun kuyruklar oluştu.



Halkın ucuz et yemesi için Cumhurbaşkanının talimatlarına uyduklarını söyleyen kasap Zülfikar Koçaklı, “Cumhurbaşkanımız vatandaşların ucuz et yemesi için indirime gidilmesini istedi.. Biz de bu talimat doğrultusunda ürünlerimizde yüzde 25 indirim yaptık" dedi. Vatandaşların bu durumdan oldukça memnun olduğunu belirten kasap, "Her şeyi devletten beklememek gerek. Biraz da taşın altına biz elimizi sokmalıyız. Vatandaş da bu durumdan oldukça mutlu oldu ve satışlar bir hayli fazlalaştı. Çok para kazanmıyoruz fakat vatandaşın memnun olması bize yetiyor” dedi.

Vatandaşlar ise uzun süreden sonra et fiyatlarında indirime gidildiği için mutlu olduklarını belirtirken, fiyatların daha da ucuzlamasını beklediklerini söyledi.

 


Geri Dön