01 / 05 / 2024

EUREKO Sigorta'nın hediyesi Porsche ve bir ev!

EUREKO Sigorta'nın hediyesi Porsche ve bir ev!

Eureko Sigorta Genel Müdürü Okan Utkueri, Garanti Bankası ile gerçekleştirdikleri ortak kampanya sayesinde 16 bin kasko ve 82 bin konut sigortası sattıklarını belirterek, yapılacak çekilişle birer kişiye Porsche ve ev hediye edeceklerini söyledi



EUREKO Sigorta, Garanti Bankası işbirliği başarı getirdi, Garanti yüzde 21 pazar payı, 308 milyon TL prim üretimi ile banka sigortacılığında lider konuma geldi. Eureko Sigorta Genel Müdürü Okan Utkueri, Garanti Bankası ile ortak başlattıkları Bankasürans Maratonu Projesi sayesinde Eureko Sigortanın hayat dışı sigorta pazarındaki payının yüzde 8e çıkartılmasının, Garanti Bankasının ise prim hacminin üç yıl içinde 2 katına yükseltilmesinin hedeflendiğini söyledi. Okan Utkueri, geçtiğimiz aylarda Garanti Bankası ile ortak dört yeni kampanya başlattıklarını belirterek; bunların, Bonus hediyeli kasko ve sağlık sigortası kampanyası, Porsche hediyeli kasko sigortası kampanyası ve konut hediyeli ev sigortası kampanyaları olduğunu kaydetti.

Kar ettik Porsche veriyoruz

Kampanyalar sayesinde sağlık sigortası poliçe adedinde yüzde 569, kasko poliçesi adedinde yüzde 141 ve konut sigortası poliçe adedinde yüzde 41 artış gerçekleştirdiklerini açıklayan Utkueri, Konut sigortasında 82 bin yeni poliçe satıldı. Poliçe sahipleri arasında yapılacak çekilişle bir kişi ev sahibi olacak. Kasko sigortasında ise 16 bin yeni poliçe sattık. Kasko sigortası yaptıranlar arasında yapılacak çekilişle de bir kişi Porsche kazanacak. Talihlileri 12 Temmuzda açıklayacağız dedi.

Okan Utkueri, son yıllarda tüm sektörün özellikle kasko sigortasında zarar açıkladığını ancak Eureko Sigorta olarak kasko sigortasından kar elde ettiklerini vurgulayarak, Bu nedenle de kampanya ile birlikte hediye edilecek olan Porsche ve konutu, Eureko Sigorta olarak biz vereceğiz. Garanti Bankası ile ortak kampanyalarımız önümüzdeki dönem de devam edecek şeklinde konuştu. Banka sigortacılığına da değinen Okan Utkueri, bankalarla çalışan, finansal bilinci yüksek bireyleri sigortaya yönlendirmenin çok daha kolay olduğunu kaydetti. Utkueri, sözlerini şöyle sürdürdü: Beş yılda banka sigortacılığının hayat dışı sigorta prim üretimindeki payı yüzde 20 arttı. Biz banka kanalındaki toplam hayat dışı sigortalarda prim üretiminin yüzde 20den fazlasını gerçekleştiriyoruz. Garanti Bankası ile işbirliğimiz sayesinde, Türk sigorta pazarının büyümesinde de öncü rol oynayacağız.

Garanti Bankası için 30 saniyede poliçe üretiyoruz

EUREKO Sigorta Genel Müdürü Okan Utkueri, Garanti Bankası ile yürüttükleri işbirliğinin sadece kredi ile sigorta satmak olmadığını, bunun üzerini hedeflediklerini belirterek, şunları söyledi: Garanti müşterilerinin internet, ATM, çağrı merkezi üzerinden hızlı ve pratik şekilde sigortaya ulaşmalarını sağlıyoruz. Sigorta ürünlerini sade ve anlaşılır ürünler haline getirdik. Amacımız hızlı ve kolay poliçe üretmek ve müşterilere sunmak. Garanti Bankası ile yaptığımız çalışmalar sonucunda bugün 30 saniyede poliçe üretiyoruz. Bu sayede yeni müşterileri sigorta ile tanıştırıyoruz, sigortanın yaygınlaşmasına da katkı sağlıyoruz. Garanti Bankası için de sigortayı gelir getirici önemli kalemlerden birine dönüştürüyoruz.

Hisseleri sattık Eureko ile 16 yıllığına anlaştık

GARANTİ Bankası Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Erün, Eureko B.V.nin, Garanti Bankasının Eureko Sigortadaki kalan yüzde 20 hisseni de satın aldığını belirterek, şunları söyledi: Eureko B.V, son hisse devriyle Eureko Sigorta hisselerinin tamamına sahip oldu. Ancak Garanti Bankasının, Eureko Sigorta acenteliği devam ediyor ve bu konuda 16 yıllık bir anlaşma yapıldı. Yani, 16 yıl, Eurekonun tüm ürünleri Garanti Bankası şubelerinden satılacak. Eureko ile 2007den bu yana fiyat, ürün kalitesi ve çeşitliliği açısından son derece iyi bir performans yakaladık. Bu performans bize banka sigortacılığında liderlik getirdi. Birlikteliğimiz uzun yıllar daha devam edecek.
Hürriyet


Geri Dön