15 / 05 / 2024

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı! 

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak! Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı! 

Euro 4 gün sonra işte tam böyle olacak... Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı, duyanlar inanamadı... 



Klaas Knot, “Bundan (haziran ve temmuzdaki faiz artırımından) sonra tablo belirsiz. İyimser bir senaryoda o zamana kadar yeterince şey yapmış olacağız. Fakat faizleri daha fazla yükseltmeye bizi zorlayabilecek pek çok yukarı yönlü risk var. Gerekirse bunu yapmaktan çekinmem” diye konuştu.


EURO 4 GÜN SONRA İŞTE BÖYLE OLACAK

Aktarılan detaylara göre son dönemlerde rekordan rekora koşan euro/TL kurunun yükselmeye devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Euronun kaderinde Avrupa Merkez Bankası'nın vereceği faiz kararı da oldukça etkili olacak. Avrupa Merkez Bankası haziran ayı faiz kararını 15 Temmuz tarihinde açıklayacak. ECB'nin faiz kararı merak edilirken, beklentiler 25 baz puan artışı olması yönünde gelişiyor. ECB faizleri artırması halinde Euro da yükselmeye devam edecek.

EURO/TL BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA? 10 HAZİRAN 2023 EURO KAÇ LİRA?

10 Haziran 2023 euro/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru milyonlarca kişinin odağında olmayı sürdürüyor. Euro/TL kuru alış fiyatı 25,02 lira, satış fiyatı ise 23,26 lira euro dolar paritesi ise 1,0781 bandında hareket ediyor.


Geri Dön