Ekonomi

Euro alış satış fiyatı bugün ne kadar? Euro yükseldi mi, düştü mü? İşte son dakika euro kuru

Fed'in faiz kararından sonra döviz piyasasında hareketlilik başladı. Dolar kuru şu dakikalarda güçlenmeye başlarken euro/TL'de yukarı yönlü hareket ediyor. Peki euro şimdi kaç lira? İşte 5 mayıs 2022 son dakika euro kuru... Dolar kuru bugün düşüşe geçerken euro/TL kurund artış görülüyor

Milyonlarca yatırımcı ve euro almak isteyenler tarafından piyalasar yakından takip ediliyor. Dolar kuru bugün düşüşe geçerken euro/TL kurund artış görülüyor. 

Piyasalar merakla Fed'in faiz oranına odaklanmıştı. Dün beklenen gün geldi ve 2022 yılının üçüncü FED faiz kararı açıklandı. İki gün boyunca devam eden Mayıs 2022 FED toplantısı sonrası dünyanın kilitlendiği Fed faiz kararı ve açıklaması belli oldu. Fed politika faizini 50 baz puan artırdı. Fed'in faiz kararından sonra dolar kurunda yükseliş başladı.  Dolar şu anda 14,91 liradan işlem görüyor.

Peki euro  bugün kaç lira oldu? Euro alış satış fiyatı ne kadar? İşte son dakika euro kuru...

EURO/TL'DE SON DAKİKA 5 MAYIS 2022

Euro/TL büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Euro almak isteyen yatırımcılar ve euro bozdurmak isteyenler euro kurundaki son dakika gelişmeleri merak ediyor.

Euro/TL bugün güne yüzde 0,63 değer artışı ile başladı. Euro bugün alış fiyatı 15,67 lira, satış fiyatı ise 15,77 lira seviyesinde güne başlarken şu dakikalarda alış fiyatı 15,59 lira, satış fiyatı ise 15,68 lira seviyesinde işlem görüyor.