23 / 05 / 2024

Euro almadıysanız hala koşun! Tarih verildi, rekor denemesi yapacakmış

Euro almadıysanız hala koşun! Tarih verildi, rekor denemesi yapacakmış

Avrupa Merkez Bankası da rekor yüksek seviyede seyreden enflasyon nedeniyle faiz artırma kararı aldı. Temmuz ayının başından itibaren euroda ciddi bir yükseliş beklendiği iddia edildi.



Dünyayı derinden sarsan ekonomik krizde enflasyona karşı mücadele devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası da diğer dünya ülkeleri gibi enflasyon karşısında sıklaşma adımlarının sinyalini verdi. 

TEMMUZ'DA FAİZ ARTIŞI VAR

Bankanın 9 Haziran'da gerçekleştireceği toplantısında net varlık alımlarının sona erdiğini duyurması ve Temmuz ayında faiz artırımı sinyali vermesi bekleniyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön